Închide meniul

„Sunt ca vinul!” Gabi Tamaş, one-man show: „Am în contract că n-am voie la schi, dar eu mă duc!” Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 23:28

„Sunt ca vinul! Gabi Tamaş, one-man show: „Am în contract că n-am voie la schi, dar eu mă duc! Ce spune despre lupta la titlu cu CFR Cluj şi FCSB

Gabi Tamaş, în meciul FC Voluntari - UTA Arad 2-1

Gabi Tamaş, în tricoul lui FC Voluntari / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Tamaş, one-man show după FC Voluntari – UTA Arad 2-1

„Ne facem treaba, încercăm să o facem cât mai bine. Sunt ca vinul. Ştii cum e vinul? Mă simt bine şi la antrenamente şi la meciuri. Dacă nu ma simţeam, ridicam mâna. Noi ştiam ce se propune şi ce se face. Nu puteam să vă spun de la început că vrem play-off. Scopul nostru este să ajungem cât mai sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum dăm drumul la spriţ, avem masă cu părinţii. Dacă ma ia lumea şi ce? Am luat vacanţă de azi. Orice echipă are nevoie de întăriri. Avem încredere în tot lotul. Încet încet cred că aţi luat-o razna. Ce titlu? CFR n-a pierdut de 18 meciuri şi noi vrem titlu… Sunt nişte aberaţii.

La schi n-am voie, am în contract, dar eu mă duc. Ştiu să o fac dinainte de fotbal. Hai frumos la spriţ”, s-a amuzat Gabi Tamaş după FC Voluntari – UTA Arad 2-1.

Gabi Tamaș, fabulos după ce a dus-o pe FC Voluntari pe podiumul Ligii 1

Gabi Tamaș a avut o primă reacție după FC Voluntari – UTA, scor 2-1, meci din etapa a 21-a a Ligii 1. Fundașul ilfovenilor a fost fabulos la flash-interviu și s-a bucurat la maximum că echipa lui termină 2021 pe podium.

„Sunt bucuroși (n.r. fanii) cum suntem și noi. Nu cred că a mai fost vreodată, în viața Voluntariului, să termine pe podium în decembrie.

Reclamă

Eu am spus-o mereu că noi am avut ca și obiectiv să nu mai avem emoțiile de anii trecuți. Încet-încet se va schimba și obiectivul, să prinde play-off-ul. Mai trebuie mininm 6-8 puncte.

Probleme cu banii sunt peste tot, noi încet-încet le-am cam rezovlat pe toate. Sper să se rezolve cu salariile la toți angajații. Se fac eforturi foarte mari. Avem încredere și uite unde suntem. Acum putem spera la mai mult. Eu zic că suntem o echipă dificilă să joci contra ei. Dacă vom prinde play-off-ul vom avea un cuvânt de spus.

Sărbători fericite, multă sănătate, am plecat frumos la un șpriț!„, a spus Gabi Tamaș.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și