Închide meniul

„Sunt jucători puși pe tarabă, nu pe stadion!” Gabi Balint critică dur strategia lui Gigi Becali: „La FCSB e ceva departe de fotbal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 8:23

„Sunt jucători puși pe tarabă, nu pe stadion! Gabi Balint critică dur strategia lui Gigi Becali: „La FCSB e ceva departe de fotbal!

FCSB nu a mai câştigat titlul de 7 ani

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gabi Balint a criticat strategia lui Gigi Becali, care, de ani buni, anunţă că vrea să obţină zeci de milioane de euro în schimbul jucătorilor săi. Fostul mare internaţional este de părere că strategia de la vicecampioana României „e ceva departe de fotbal”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint l-a pus la zid pe Gigi Becali pentru echipa din start din derby-ul cu Universitatea Craiova. Octavian Popescu, preferatul patronului, a jucat în banda dreaptă, iar fostul mare internaţional a tras un semnal de alarmă cu privire la maniera în care este gestionată situaţia echipei.

Gabi Balint critică dur strategia lui Gigi Becali

„Da, s-a greșit cu Octavian Popescu în dreapta, l-au pus acolo unde nu dă randament. Echipa nu se face în funcție de așezarea tactică și de forma jucătorilor, o faci în funcție de ce vrei să vinzi mai repede pe tarabă. Sunt jucători puși pe tarabă, nu pe stadion.

Hai să vedem cum îi lipim pe acolo, ca să pot să-i vând, nu? Că asta e ceea ce își dorește FCSB. Și din cauza asta, se greșesc niste poziții. Asta se vede. Acolo e ceva departe de fotbal, de principii și așa mai departe. Nu e vorba de regulile fotbalului, decât de cele financiare”, a spus Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins că CFR Cluj va avea mari probleme în Liga 1, iar echipa sa va fi pe primul loc înainte de Paşte.

Reclamă

„Păi de ce să fiu supărat? Păi de ce am pierdut șansa la titlu? N-am pierdut nimic. Din moment ce o echipă ca Craiova ajunge de două ori la poartă și are un 11 metri inventat, un 11 metri care nici nu a fost, și o lovitură întâmplătoare (n.r. – golul lui Ovidiu Bic), e bine.

Dacă nu vrea să intre mingea în poartă, ce să faci… Încă sunt 5 puncte. Ce, ei au bătut (n.r. – CFR Cluj). Ieri a făcut Dumnezeu să nu câștigăm. Poate să facă Dumnezeu iar. Și poate să facă Dumnezeu ca ei să nu câștige nici cu Argeșul și să nu mai câștige niciun meci până la final.

(N.r. – Locul 1 de Paște?). De ce să nu putem fi? Îi bate Argeșul azi, îi bate și Craiova, îi batem și noi și de Paște suntem pe primul loc”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabi Balint critică dur strategia lui Gigi Becali
  • Ce l-a enervat pe fostul mare internaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și