Închide meniul

”Suntem foarte puțini!” FCSB își numără ”răniții”! Probleme mari de lot înaintea meciului cu Botoșani

Silviu Corneanu Publicat: 5 mai 2021, 12:34

Reclamă
”Suntem foarte puțini!” FCSB își numără ”răniții”! Probleme mari de lot înaintea meciului cu Botoșani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB, înaintea unui meci din Liga 1

Am pierdut nu numai un jucător, am pierdut chiar trei. Pe Miron, Șut și Tănase, care e suspendat. Absențele lor sunt foarte importante, și așa suntem foarte puțini. Am încredere că cei care vor intra pe teren vor face tot ce depinde de ei pentru a câștiga mâine seară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu câți jucători vom putea recupera până la final. Trebuie să ne descurcăm cu ce avem, să strângem rândurile și să scoatem maxim din fiecare joc”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă premergătoare înaintea meciului cu Botoșani.

Revenirea lui Darius Olaru, singura veste bună pentru antrenorul de la FCSB

Singura veste bună primită de Toni Petrea este revenirea lui Darius Olaru, care a jucat câteva minute în meciul cu CFR. Totuși, mijlocașul poate risca oricând o recidivă.

Mă bucur că a revenit, mă bucur că a trecut cu bine perioada de recuperare pe care a avut-o. Din spusele staff-ului medical și chiar și ale lui, se pare că este refăcut. E un oarecare risc, dacă poate să cadă pe acel umăr, să fie o problemă. Cred că va fi totul în regulă”, a mai spus Petrea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și