Închide meniul

Super-stadion pentru Dinamo. Când va fi gata arena în formă de ”picătură de apă” cu o capacitate de 30.000 de locuri

Dan Roșu Publicat: 22 iulie 2020, 11:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Super-stadion pentru Dinamo. Când va fi gata arena în formă de ”picătură de apă” cu o capacitate de 30.000 de locuri

captură AntenaSport

Nou stadion pentru Dinamo

  • Stadionul va fi amplasat în locul velodromului
  • Arena va avea o capacitate de 30.000 de locuri

"Am găsi o soluţie care să împace toate părţile, astfel încât să putem demara construirea unui nou stadion Dinamo, de care are nevoie şi clubul Dinamo, şi România şi suporterii echipei Dinamo. După realizarea în aproximativ şase luni a noului proiect, licitaţia, organizată cu riscul contestaţiilor de rigoare, aşa cume există în legislaţia românească multe hăţişuri administrative care pot fi contestaţii la contestaţii şi se poate prelungi o investiţie din cauza acestor probleme organizatorice, în 2021 eu sper ca să înceapă construcţia acestui stadion. (n.r. – referitor la nemulţumirile vecinilor locului unde va fi amplasată viitoarea arenă). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul stadion Dinamo va avea capacitate de 30.000 de locuri

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor celor care sunt în vecinătatea stadionului şi cărora le dau dreptate, cred că au argumente suficiente, dacă s-ar construi un stadion paralel cu strada de acces, perpendicular pe faţadele caselor domniilor lor, într-adevăr nu ar fi corect. Motiv pentru care la ultima vizită care a avut loc aici, la Dinamo, stadionul nu va fi amplasat paralel cu strada de acces, va fi oblic şi în trepte, astfel încât spre strada de acces şi spre faţadele caselor din vecinătatea clubului Dinamo să aibă cea mai mică înălţime. 

Vă dau aşa, din conceptul stadionului, va fi în forma unei picături de apă, partea mare şi înaltă va fi în spate, spre copaci. Peluza nord, a suporterilor clubului Dinamo, va avea comparativ şi simetric şi proporţional cu toate stadioanele din ţară cea mai mare capacitate, aici, la Dinamo", a spus Vela. 

Reclamă

Noua arenă ar urma să aibă 30.000 de locuri.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”