Închide meniul

Suporterii-acţionari au salvat-o din nou pe Dinamo! Suma de bani plătită de ultraşi pentru a evita depunctarea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 12:14

Suporterii-acţionari au salvat-o din nou pe Dinamo! Suma de bani plătită de ultraşi pentru a evita depunctarea

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Suporterii au salvat-o din nou pe Dinamo

"Informăm pe această cale presa, singurul nostru aliat în lupta pe care o ducem, că pentru dinamoviști, astăzi nu este decât o zi de meci. Plățile au fost deja efectuate, așa că Dinamo nu riscă penalități și nici depunctarea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbim despre datoriile către Sebastian Moga și slovacul Kristian Kostrna, în valoare de 20.000, respectiv 8.000 €, plus alte litigii cu foști angajați. DDB a plătit tot ce înseamnă un risc pentru club în acest moment", se arată în comunicatul emis de PCH. 

Suporterii-acţionari au salvat-o din nou pe Dinamo

Emilian Hulubei fusese cel care dezvăluise că azi era termenul limită la care Dinamo trebuia să stingă două datorii mai vechi, către Sebastian Moga (20.000 de euro) şi către Kristian Kostrna (8.000 de euro). Slovacul a adunat 10 meciuri pentru câini, în prima parte a anului 2020. 

"Au ajuns la executare două dosare ale unor foști componenți ai lotului, Moga și Kostrna, care trebuie să primească până mâine (n.r- azi) o sumă de bani. Probabil că fanii vor încerca să plătească pentru ca Dinamo să nu fie amendată.

Dacă se constată că nu au fost plătiți, se dă o amendă între 3.000 și 7.000 de lei și se dă un nou termen de 5 zile. Dacă nici atunci nu sunt plătite datoriile, mai au 15 zile la dispoziție înainte să fie depunctată. La fiecare 15 zile, Dinamo pierde câte două puncte. Din câte am înțeles, reprezentanții fanilor au luat deja legătura și cu antrenorul, și cu jucătorul”, a spus preşedintele AFAN, la Digi Sport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și