Închide meniul

Suporterii dinamovişti dau de pământ cu Cosmin Contra: „Unul dintre principalii vinovați de distrugerea lui Dinamo!” Derapaj la adresa lui „Guriţă”

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 15:50

Suporterii dinamovişti dau de pământ cu Cosmin Contra: „Unul dintre principalii vinovați de distrugerea lui Dinamo! Derapaj la adresa lui „Guriţă

Cosmin Contra

Hepta

  • Suporterii dinamovişti dau de pământ cu Cosmin Contra
  • Mesajul dur al fanilor „câinilor”

Suporterii dinamovişti dau de pământ cu Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo le-au adus acuzaţii grave lui Cosmin Contra, antrenor care a plecat din Ştefan cel Mare după ce nu a mai fost plătit, şi Juan Melero Marin, omul-cheie al proiectului spaniol care s-a dovedit un adevărat coşmar pentru „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„TEN GURIȚĂ!

10 argumente care arată că Guriță este unul dintre principalii vinovați de distrugerea lui Dinamo

Reclamă

”Cohorta spaniolă a crescut incredibil de mult cheltuielile. Nejustificat! Nu doar cu jucătorii, ci și cu personalul. Salariile au fost stabilite în batjocură. Nu am mai întâlnit nicăieri o asemenea situație. Mi se pare că au fost făcute intenționat, pentru a crea dificultăți” -Răzvan Zăvăleanu

Sprerăm ca mâna lungă a justiției să ajungă și la cei care au stat în spatele cohortei, mai exact creierul mare al distrugerii lui Dinamo, Melero Marin și creierul mic, Cosmin Contra.
Iată cele 10 argumente ale vinovăției celor doi:

Reclamă

1. Ei l-au căutat Cortacero, l-au găsit și l-au convins să accepte rolul de paravan în manevra care trebuia să îngroape Dinamo.
Tocmai din acest motiv, Guriță și-a permis să lovească teatral în ”angajatul” Cortacero.

2. Să nu uităm că Melero și Contra sunt cei care i-au convins pe jucătorii spanioli să semneze cu Dinamo și le-au oferit salarii prin care falimentul clubului să fie asigurat.

3. Pentru cei care se întreabă ce aveau de câștigat groparii din această afacere? Răspunsul e tot mai clar: Dacă un singur jucător spaniol reușește să obțină 500.000€ în urma memoriului depus la Fifa, să nu vă imaginați că banii câștigați rămân la jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi nu au căutat jucători care să ajute Dinamo, ci jucători care să accepte astfel de jocuri murdare. Așa se explică faptul că majoritatea celor aduși erau spanioli.

4. Priviți cum jucătorii aduși de Contra și Melero și-au găsit echipe în Spania, acolo unde Melero are mare influență.

Doar portarul spaniol adus de Contra la Dinamo, René Román Hinojo, 38 de ani, s-a întors la pensie și așteaptă bani frumoși de la Dinamo. Pentru a-i face loc la echipă, Contra l-a dat afară pe Straton, un portar bun, devotat, dar cu un salariu prea mic în care nu încăpeau comisioanele pungașilor.

5. Să nu uităm că Guriță s-a ocupat de aceste țepe dintr-o poziție de oficial UEFA, poziție în care a ajuns și după ce a plecat de la Dinamo.

6. Are cineva impresia că fostul antrenor a rămas în pagubă după plecarea de la Dinamo? Nicidecum. A forțat clubul să-i achite zeci de mii de euro, sub amenințarea memoriului la FIFA.

7. Foarte interesant este de ce Guriță a refuzat propunerea de a-și primi banii (oricum nemeritați) în vară. Omul era convins că până la vară Dinamo va fi în faliment. Doar muncise din greu pentru asta.

8. Culmea e că toți acești țepari se plâng că la rândul lor au fost păcăliți de alții.

Reclamă

Contra a încercat să lase de înțeles că a apărut în schemă abia în vara lui 2020, când s-a lăsat cu greu convins să vină la Dinamo ca antrenor. Adevărul este de fapt altul. Contra era în spatele manevrei încă din APRILIE, atunci când ne prezenta GARANȚII pentru ”un investitor foarte potent financiar din Spania”. El și Țălnar au garantat de la început pentru grupul de săpași din Granada.

9. Să nu uităm că grupul Contra-Melero-Șerdean era sigur că va pune mâna pe banii din drepturile TV. Nu se așteptau că suporterii, prin ProgramDDB, să aibă puterea și inteligența de a bloca acele sume prin împrumuturile garantate tocmai cu acele drepturi tv.

10. Oare dintr-un meci jucat cum trebuie la pariuri cam câți bani se pot face? Vă mai amintiți cum pierdea Dinamo meciurile cu Chindia sau cu Sepsi, din poziția de mare favorită, prin prisma valorii umflate a lotului?”, au transmis suporterii din DDB Italia.

EXCLUSIV | Cosmin Contra îl antrenează pe fiul lui Romario la Al Ittihad

Cosmin Contra a fost numit, duminică, antrenor la Al Ittihad. Contra a semnat un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă unul. „Guriţă” îl va antrena la Al Ittihad pe fiul fostului mare atacant al Braziliei, Romario.

„Este fiul lui Romario, un jucător foarte apreciat aici la echipă. Am căpitanul naţionalei Egiptului, un marocan bun care e de 3 ani aici, e căpitan. Am un portar brazilian, un mijlocaş brazilian. Acum a fost adus un alt brazilian, deci am 4„, a spus Contra în exclusivitate pentru AS.ro.

Cosmin Contra spune că Al Ittihad l-a dorit încă de la finalul sezonului trecut. Ultima dată, Cosmin Contra a antrenat FC Dinamo, anul trecut.

„M-au convins pentru că au insistat destul de mult. Înainte de terminarea campionatului trecut au mai încercat să negocieze cu mine, dar au ales atunci să continue cu fostul antrenor. După ce l-au dat afară, au revenit acele discuţii, acel interes din partea lor. Durata contractului este de un an cu drept de prelungire pe încă un an„, a mai spus Contra.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani