Închide meniul

„Suporterii la Pitești sunt foarte exigenți!” Andrei Prepeliţă, prima reacţie după ce i s-a cerut demisia: „E decizia lor ce strigă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 decembrie 2021, 21:43

„Suporterii la Pitești sunt foarte exigenți! Andrei Prepeliţă, prima reacţie după ce i s-a cerut demisia: „E decizia lor ce strigă!

Andrei Prepeliţă a fost dat afară de la FC Argeş

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fanii lui FC Argeş i-au cerut demisia lui Andrei Prepeliţă

FC Argeş a pierdut confruntarea cu Gaz Metan şi a ratat ocazia de a urca în zona play-off-ului. Fanii i-au cerut demisia lui Andrei Prepeliţă, iar prima reacţie a antrenorului nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Păcat, pentru că băieții au muncit. Am avut inițiativa, am controlat jocul, cred că nu este niciun fel de dubiu. Doar că în minutele de prelungiri, și în prima repriză, și în a doua, nu am rămas concentrați. Am luat un gol din aut și un contraatac. Dacă nu am înscris până în minutul 90+4, nu mai trebuia să ne expunem și trebuia să rămânem organizați, se termina egal. Probabil și așa era o frustrare, că am avut multe ocazii.

Am înțeles că a fost penalty clar (n.r. – asupra lui Ionuț Șerban, în minutul 47). Nu vreau să comentez arbitrajul, deși se acutizează aceste probleme. Nu mai putem vorbi ipotetic, asta a fost istoria meciului de azi. Ridicăm capul și mergem să ne batem pentru punctele rămase în joc.

Au mai cerut demisia și în primele meciuri, suporterii la Pitești sunt foarte exigenți, ei știu acea echipă mare a Piteștiului și au pretenții de la noi. Știm asta, încercăm să le satisfacem dorințele, dar azi atât s-a putut. Nu cred că echipa a jucat rău, am avut ocazii, am dominat adversarul. E decizia suporterilor ce strigă, noi muncim și facem totul să fie bine. Suntem piteșteni și nicidecum nu am face ceva împotriva echipei. În fotbal e momentul și momentul de astăzi n-am știut să-l gestionăm”, a spus Andrei Prepeliță.

Citește și:

O nouă greşeală uriaşă de arbitraj în Liga 1. Piteştenilor li s-a refuzat un penalty

O nouă greşeală uriaşă de arbitraj în Liga 1, în FC Argeş – Gaz Metan. Argeşenii au cerut penalty în minutul 47, la un duel între Matricardi şi Şerban.

Reclamă

După gafele uriaşe de arbitraj ale lui Marian Barbu din FCSB – UTA, a venit rândul ca Florin Andrei să comită o greşeală uriaşă. Arbitrul le-a refuzat un penalty clar celor de la FC Argeş. Şerban a fost „secerat” în care de Matricardi, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și