Închide meniul

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani. Unde va evolua fostul campion de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 22 august 2024, 14:58

Reclamă
Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani. Unde va evolua fostul campion de la FCSB

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani

Bănel Nicoliţă, în timpul unui interviu - Antena Sport

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă revină în iarbă şi a semnat contractul cu noua echipă. Plecat în această vară de la CS Amara, dublul campion cu FCSB s-a înţeles cu CSO Vălenii de Munte, echipă de liga a patra din Prahova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel a fost prezent la inaugurarea noului stadion din Vălenii de Munte, acolo unde implicat este şi George Ogăraru, cel care are şi o casă în micuţul oraş.

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani

Marţi, la Vălenii de Munte s-au aflta mai multe nume mari ale fotbalului românesc, printre care Bănel Nicoliţă, George Ogăraru, Mirel Rădoi, Răzvan Raţ, Florin Cernat, Florin Gardoş, Adrian Ilie sau Dorin Goian.

Echipa care este condusă de Iulius Mărgărit și Silvian Dobre l-a convins pe Bănel Nicoliţă să devină coleg cu Bogdan Şandru, Romario Pires sau Sergiu Arnăutu.

„Cu siguranță vom juca, etapă de etapă, cu tribunele pline. Din punct de vedere al imaginii este, cert, un câștig. Să îl vedem și pe teren unde va trebui să convingă”, a spus preşedintele clubului, Mugurel Bîrziloiu, citat de gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid

Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid. Antrenorul de 53 de ani a bătut palma cu Dan Şucu şi a semnat cu formaţia din Giuleşti.

Neil Lennon a rezistat doar şase etape pe banca celor de la Rapid, singura echipă din acest sezon care nu a obţinut o victorie în Liga 1. Cinci remize şi o înfrângere au înregistrat giuleştenii în acest început de campionat.

„Sincer, mă bucur. Trebuia să facă asta de prima oară domnul Şucu dacă vrea ceva pentru Rapid. Rapid e un brand, are o istorie în spate. E o echipă cu un public frumos. Pentru fotbalul românesc şi pentru lupta la titlu alături de FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj, devine şi mai frumoasă cu Şumudică. Ştim cu toţii cât de nebun e.

Reclamă

Eu mă bucur că a ajuns într-un final. Îşi dorea foarte mult. Era păcat din partea clubului să nu îi dea o şansă măcar, să vadă dacă poate sau nu poate”, a declarat Bănel Nicoliţă.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:57

„Penibil!” CSA Steaua, reacţie furibundă după ce Corvinul nu a primit drept de promovare! „Săgeţi” către FRF

16:43

„Poate să plece!” Andrei Ivan, tot mai aproape de Rapid! Costel Gâlcă, mesaj tranşant despre viitorul atacantului

15:50

FCU Craiova se apără după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare: „Nu ne împotrivim”. De ce a depus contestaţie

14:46

Corvinul Huneodara a reacţionat după decizia Comitetului Executiv al FRF: „Este o mare nedreptate”. Obiectivele anunţate

14:22

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

13:45

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și