Închide meniul

Surpriză de proporţii înainte de FCSB – FC Botoşani. Andrei Vlad nu este în lot. Straton, titular în primul meci din play-off. Reacţia lui Toni Petrea

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 16:50

Surpriză de proporţii înainte de FCSB – FC Botoşani. Andrei Vlad nu este în lot. Straton, titular în primul meci din play-off. Reacţia lui Toni Petrea

Gigi Becali l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Update: Toni Petrea a dezvăluit motivul pentru care Andrei Vlad nu a prins lotul pentru partida cu FC Botoşani: "O surpriză neplăcută. Are probleme medicale şi din acest motiv va lipsi. Se pregăteşte exemplar şi e un model pentru colegii lui", a anunţat antrenorul FCSB la DigiSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia este una surprinzătoare, având în vedere că Andrei Vlad este cel mai în formă portar din Liga 1. Conform surselor AS.ro, Andrei Vlad a suferit o uşoară accidentare, iar Toni Petrea nu a vrut să rişte. 

Andrei Vlad a fost titular în Supercupă

Andrei Vlad a fost titular în urmă cu 3 zile în Supercupa României de CFR Cluj. Campioana s-a impus după executarea loviturilor de la 11 metri, iar Andrei Vlad a fost titular. 

"Cele două penalty-uri ratate de noi au făcut diferența. Aceasta este meseria portarului. Asta trebuie să fac la fiecare meci. Suntem supărați, dar n-avem ce să facem. Începe play-off-ul și trebuie să luăm meci cu meci. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul", a spus Andrei Vlad, după Supercupa României.

FCSB – FC Botoşani este live text pe AS.ro, de la 21:00. 

Reclamă

Andrei Vlad a fost propus şi la echipa naţională a României

Andrei Vlad este titularul echipei naţionale de tineret, însă tânărul portar de la FCSB a fost propus şi la echipa de seniori. A spus-o chiar Florin Prunea, unul dintre cei mai importanţi portari din istoria României. 

"Și eu am fost un contestatar al lui la început. Te mai înșeli. Am zis că trebuie să plece undeva unde să joace, să fie dat împrumut. Îl văd și la echipa națională. Are 21 de ani, a crescut fantastic copilul ăsta. Ușor-ușor trebuie să vină sus.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pare rău pentru Radu că nu joacă în Italia. Eu zic că stăm bine pe postul de portar. Uite, vine copilul ăsta. Mai e și Aioani de la Târgoviște, care nu greșește. Am referințe foarte bine despre Vlad, că e un băiat serios. Ăsta e un penalty apărat. Mingea se ducea în plasa laterală. Are forță bună. Trebuie să mai lucreze puțin la ieșirile pe centrări", a declarat Florin Prunea pentru Prosport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și