Închide meniul

Surpriză de proporţii pentru Emil Boc. Cu cine s-a întâlnit pe străzile din Cluj-Napoca. "Simte pulsul oraşului"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 august 2020, 16:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Surpriză de proporţii pentru Emil Boc. Cu cine s-a întâlnit pe străzile din Cluj-Napoca. "Simte pulsul oraşului"

Mediafax Foto / Raul Stef via Hepta

Gabriel Tamaş, felicitat de Emil Boc

Fostul jucător al Astrei pare să se simtă excelent la noua lui echipă. Cel puţin asta susţine primarul Emil Boc. Acesta a dezvăluit o întâlnire surprinzătoare pe care a avut-o cu sportivul de 36 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş, felicitat că a semnat cu U Cluj

"Este un transfer de excepție. Este cel mai reușit gest de performanță pentru “U” Cluj din ultimii 10 ani. L-am întâlnit pe Tamaș aseară, prin centrul Clujului, și m-am bucurat să văd că simte orașul și că are pulsul lui. Mi-am dat seama că a venit cu suflet și cu pasiune în acest oraș. Cred că va face diferența la U Cluj.

Eu îi urez bun venit și sunt convins că ne vom bucura de performanța pe care o aduce și Clujul, prin Universitatea, că își va urma parcursul firesc, o revenire din cenușă, și se vor duce înspre Liga 1 și spre alte performanțe", a declarat Emil Boc pentru Ziua de Cluj.

Tamaş a dezvăluit că a luat decizia de a semna cu "şepcile roşii" datorită suporterilor. Şi-a luat deja gândul că ar putea fi convocat de Mirel Rădoi

"Da, de asta m-au căutat și cei de la echipa națională, pentru că eram expirat (n.r – ironic). Altceva! Din Liga 2 nu am cum să fiu chemat la echipa națională. Nu ar fi normal să cheme un jucător din Liga 2", a anunţat Tamaş.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și