Închide meniul

Surpriză uriașă! FRF vrea să mute Supercupa României în altă țară! Când e programat CFR Cluj – Universitatea Craiova și când începe noul sezon al Ligii 1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2021, 17:33

Surpriză uriașă! FRF vrea să mute Supercupa României în altă țară! Când e programat CFR Cluj – Universitatea Craiova și când începe noul sezon al Ligii 1

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO via Hepta

FRF vrea să mute Supercupa

FRF vrea să mute Supercupa în altă țară. Forul lui Răzvan Burleanu vrea să adopte modelul practicat în acest moment de Spania, care și-a disputat Supercupa din 2020 în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF vrea să mute Supercupa în altă țară

Cu toate acestea, Burleanu a anunțat că acest lucru poate fi implementat abia anul următor. FRF nu va muta Supercupa chiar în Arabia Saudită, dar vrea să ducă meciul acolo unde sunt comunități mari de români.

„În 2022 ne propunem să organizăm Supercupa României într-una din ţările cu comunităţi mari de români: Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Statele Unite sau Moldova. Oricare dintre aceste ţări poate să reprezinte o opţiune începând cu 2022. Planul iniţial era chiar anul acesta, în schimb pandemia ne-a dat peste cap”, a declarat Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă.

Supercupa României nu s-a disputat niciodată în afara țării. Anul acesta, meciul s-a jucat la Ploiești, pe Ilie Oană. CFR a câștigat la penalty-uri împotriva lui FCSB.

Citește și:

Răzvan Burleanu a anunțat noul calendar competițional

Răzvan Burleanu a anunțat că Supercupa României 2021 se va juca cu o săptămână înainte de startul Ligii 1. S-au stabilit datele și pentru debutul Cupei României, Ligii 2 și Ligii 3

Reclamă

„Cupa României va debuta în data de 28 iulie, faza întâi, iar finala va fi organizată pe 19 mai 2022. Liga 3 va debuta în 28 august, iar Liga 2 va începe pe 31 iulie. Supercupa României, care va fi găzduită aşa cum ne-am obişnuit, până înainte de pandemie, înaintea debutului sezonului competiţional de Liga 1, va fi organizată pe data de 10 iulie, cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1„, a mai spus șeful FRF.

Sezonul care stă să se încheie a început mai târziu din cauza pandemiei de coronavirus. Stagiunea 2020-2021 de Liga 1 a debutat pe 22 august 2020. Supercupa s-a jucat în plin sezon, chiar înainte de prima etapă din play-off.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și