Închide meniul

Tavi Popescu, reacție după Rapid – FCSB! ”Perla” lui Becali a spus lucrurilor pe nume! Nicolae Dică vrea să-i schimbe poziția în teren

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2022, 11:49

Tavi Popescu, reacție după Rapid – FCSB! ”Perla” lui Becali a spus lucrurilor pe nume! Nicolae Dică vrea să-i schimbe poziția în teren

Tavi Popescu, reacție după Rapid - FCSB

Octavian Popescu, într-un interviu exclusiv cu Antena Sport / as.ro

Tavi Popescu, reacție după Rapid – FCSB! ”Perla” lui Gigi Becali a conștientizat faptul că el și colegii săi nu au jucat nimic, în derby-ul din Giulești. FCSB a avut un început ratat de sezon, iar patronul a schimbat antrenorul. Nicolae Dică l-a înlocuit pe Toni Petrea și vrea să-i schimbe poziția în teren lui Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Intrat în repriza a doua a meciului, Tavi Popescu nu și-a putut ajuta echipa. ”Perla” lui Becali a refuzat să dea declarații.

Tavi Popescu, reacție după Rapid – FCSB

Ce să vorbim? Mai întâi să jucăm. Nu vedeți că nu jucăm nimic, ce să mai vorbim? Noi trebuie să jucăm, nu să vorbim”, a spus Tavi Popescu, în momentul în care a trecut pe lângă zona mixtă și a fost rugat să ofere declarații, după meciul pierdut cu Rapid, scor 0-2. Aceeași reacție a avut-o și Florin Tănase: ”Ce să mai vorbim, dacă nu jucăm nimic?

Nicolae Dică vrea să-i schimbe poziția lui Tavi Popescu

Nicolae Dică este hotărât să-i schimbe poziția în teren lui Tavi Popescu. Noul antrenor de la FCSB vrea ca ”perla” lui Gigi Becali să evolueze pe postul de inter. Nu ar fi pentru prima dată când tânărul jucător va fi folosit ca inter stânga.

Eu aşa îl văd, inter, în zona centrală”, a anunțat Dică la orangesport.ro. Noul tehnician se gândește să-l folosească pe Cordea ca fundaș lateral. ”Poate, cine ştie?”, a fost răspunsul lui Dică, în momentul în care a fost întrebat.

Reclamă

Nicolae Dică este noul antrenor de la FCSB

Așa cum as.ro v-a anunțat încă de luni, Nicolae Dică este noul tehnician de la FCSB. Acesta l-a înlocuit pe Toni Petrea și a fost prezent la baza echipei din Berceni.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

FCSB a avut un start dezastruos de sezon, sub comanda lui Toni Petrea. Trupa patronată de Gigi Becali a remizat în prima etapă, pe teren propriu, cu U Cluj, scor 1-1, urmând să piardă cu Rapid, în etapa a doua. În Conference League, au suferit o înfrângere ruşinoasă, cu Saburtalo, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și