Închide meniul

„Te-ai dus vreodată beat la antrenament?” Gabi Tamaș, răspuns fabulos: „Am și jucat beat! Hai noroc!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 21:56

„Te-ai dus vreodată beat la antrenament? Gabi Tamaș, răspuns fabulos: „Am și jucat beat! Hai noroc!

Gabi Tamaş

Gabi Tamaș, la o petrecere / Hepta

Gabi Tamaș nu doar că s-a dus beat la antrenament, ci și a jucat meciuri sub influența alcoolului. Veteranul de 38 de ani a făcut dezvăluiri fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaș a semnat cu Petrolul în această vară și se pregătește pentru al 24-lea sezon din cariera de jucător. Ajuns la 38 de ani, Tamaș continuă să impresioneze prin charisma sa și dorința de a juca fotbal.

„Te-ai dus vreodată beat la antrenament?” Gabi Tamaș, răspuns fabulos

Când era mai tânăr, Gabi Tamaș era un jucător-rebel, atât de rebel încât nu ținea cont că a doua zi avea meci sau antrenament atunci când mergea la o petrecere.

„(n.r. Te-ai dus vreodată beat la antrenament?) Ce întrebări ai… Am și jucat beat! Mahmur, pardon. De-asta nu mai pot eu! Hai noroc! Dar nu eram în țară la noi. Nu pot să zic unde”, a spus Gabi Tamaș, potrivit Fiță cu Adiță.

Petrolul a revenit în Liga 1 după 6 ani. „Lupii galbeni” vor debuta în noul sezon pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari, fosta echipă a lui Tamaș. Meciul se va disputa luni, de la ora 21:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă

Gabi Tamaș s-a plâns de dureri de spate când s-a ridicat de la conferință

Așa cum i-a obișnuit, fundașul Petrolului a glumit cu ziariștii și la ultima conferință de presă, pe seama vârstei sale:„Eu sunt bătrân și trebuie să stau jos.”, le-a spus Tamaș, la începutul evenimentului.

Fundașul cu 67 de selecții la naționala României a stârnit râsete în sală și la finalul conferinței, când s-a plâns de dureri de spate în momentul în care s-a ridicat de la masă:„Am îmbătrânit!”, le-a șoptit Tamaș, apoi a început să râdă.

Gabi Tamaș a anunțat că după conferință va merge direct la grătar, unde îl așteaptă Constantin Budescu. Fundașul Petrolului este încrezător că prietenul său va semna și el cu ploieștenii în următorea perioadă:

Reclamă 4 / 0/3

„Budescu, cât de curând, o să vă spună și președintele, va semna și el cu Petrolul”, a mai spus Gabi Tamaș.

Gabi Tamaș l-a șocat pe Nicolae Constantin la Petrolul

Gabi Tamaș l-a impresionat pe Nicolae Constantin, antrenorul de la Petrolul, prin forma fizică pe care o arată la 38 de ani. Tehnicianul „lupilor” crede că veteranul va ajuta enorm echipa ploieșteană.

„Tamaş se descurcă bine, pe teren dă sută la sută. Este foarte bine din toare punctele de vedere.

Vine cu experienţă mare, linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, jucători destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus. Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani (n.r. pe Gabi Tamaş), cred că se mişcă mai bine decât la 20 de ani”, a spus Nicolae Constantin.

Tamaș a bifat 39 de meciuri pentru FC Voluntari în precedentul sezon al Ligii 1 și a înscris un gol. Ilfovenii au jucat în play-off și au terminat pe locul 4, cea mai bună clasare din istoria clubului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și