Închide meniul

Tensiuni între golgheteri! Dennis Man și Florin Tănase s-au luat la ceartă în meciul cu Voluntari. Amândoi eu cerut să execute un penalty

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 ianuarie 2021, 18:47

Tensiuni între golgheteri! Dennis Man și Florin Tănase s-au luat la ceartă în meciul cu Voluntari. Amândoi eu cerut să execute un penalty

Captură Digi Sport

Dennis Man și Florin Tănase s-au certat la meciul cu Voluntari

FCSB a beneficiat de un penalty acordat în minutul 70, când Florin Tânase a căzut în urma duelului cu Cosmin Achim. Imediat după fluierul arbitrului, Dennis Man a capturat balonul și a cerut încuviințarea lui Toni Petrea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiuni între Dennis Man și Florin Tănase 

Pe imagini se poate observa cum ambii jucători de la FCSB insistă să execute penalty-ul. Deși Man a cerut ajutor de la bancă, Florin Tănase a fost cel care a fost creditat cu această responsabilitate. 

Dennis Man reușise deja să deschidă scorul pentru FCSB în meciul cu Voluntari, după a punctat în minutul 37. Acesta a dorit să-și treacă în cont și al 15-lea gol stagional, dar Florin Tănase a stat în calea dorinței golgheterului din Liga 1. 

Dennis Man: “Nu e nicio competiție între noi” 

La finalul partidei cu Astra, câștigată de echipa lui Toni Petrea cu 3-0, Dennis Man declara că nu exista nicio competiție între el și Florin Tănase. Cele întâmplate în această seară au contrazis vorbele arădeanului. 

"Sunt 3 puncte importante care ne dau încredere şi merge mai departe. Nu e nicio competiţie, mă bucur când marchează şi Tănase, la fel cum se bucură şi el când eu marchez. să dea şi el spre binele echipei. Ne bucurăm unul pentru celălalt când avem reuşite şi asta e cel mai important", spunea Dennis Man după FCSB – Astra 3-0. 

Reclamă

Dennis Man are 14 reușite în acest sezon de Liga 1, iar Florin Tanase a marcat de 13 ori.  

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și