Închide meniul

„Termină cu figurile!” Gigi Becali, ultimul avertisment pentru Andrei Vlad. Ce trebuie să facă pentru a reveni între buturile lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2022, 17:18

„Termină cu figurile! Gigi Becali, ultimul avertisment pentru Andrei Vlad. Ce trebuie să facă pentru a reveni între buturile lui FCSB

Andrei Vlad a primit un ultimatum de la Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj lui Andrei Vlad. Patronul lui FCSB a anunțat în ce condiții portarul de 22 de ani va putea reveni în echipa de start a roș-albaștrilor. Tânprul goalkeeper a ajuns rezervă, locul său fiind luat de Ștefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad s-a transformat în „oaia neagră” de la FCSB după gafa colosală din meciul cu FC Argeș, scor 0-1, penultimul din sezonul regular. Gigi Becali l-a scos din lot pe „Messi al portarilor” și încă nu l-a iertat.

Gigi Becali a anunțat ce i-a transmis lui Andrei Vlad

Latifundiarul din Pipera nu este dispus să renunțe la Vlad, chiar dacă după ultimele erori făcute în poartă i l-a oferit lui Mihai Rotaru.

Vlad mai are contract pe 5 ani sau 7 ani. Sau 4 ani, știu că avem contractul. Andrei Vlad e portar la care să renunțăm așa? Lumea trebuie să înțeleagă că toți au șansă. Acum a venit rândul lui Târnovanu care nu mai primește gol. E șansa lui, să o primească el cum a primit-o și Vlad.

El trebuie doar atât, când el este în poartă trebuie să știe numai poarta. Orice portar care se relaxează primește gol. Nu are voie să se relaxeze sau să se dea important. El mai făcea și stopuri pe piept, până i-am spus lui. Meme i-a spus să joace simplu. De acolo pleacă, să știi… relaxarea aia. Acum nu mai face, dar înseamnă că are o altă relaxare pe care noi nu o știm, care e ascunsă. Dacă va fi concentrat în poartă, nu va mai greși!

Reclamă

Cred că încrederea este prea mare, combinată cu trufia. Când o prinzi, prinde-o! Prinde mă mingea, nu mai fă așa. Când vine atacantul te faci că aștepți? Termină cu figurile! Eu așa cred că trebuie să facă un portar, să termine cu figurile„, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Giovanni Becali este impresarul portarului de 22 de ani de la FCSB

Vărul patronului de la FCSB, Giovanni Becali, are încredere că Vlad poate fi unul dintre portarii importanţi ai României, chiar dacă acesta trece printr-o perioadă mai puţin fericită.

Astfel, Giovanni Becali a dezvăluit că Vlad a semnat cu firma sa de impresariat.

Reclamă 4 / 0/3

Da, Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a spus Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Andrei Vlad a fost titular la FCSB în 27 de meciuri din această ediție de campionat. „Messi al portarilor” are o cotă de piață de 900.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și