Închide meniul

Teste pentru Covid-19, ”la ofertă”! Prețul anunțat de un patron din Liga 1. ”Nu e de jucat cu sănătatea”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 mai 2020, 18:50

Teste pentru Covid-19, ”la ofertă”! Prețul anunțat de un patron din Liga 1. ”Nu e de jucat cu sănătatea”

Zuma Press / Chloe Sharrock via Hepta

Testele pentru Covid-19 costă până la 300 de lei

"Abia așteaptă băieții să revină pe teren. Săptămâna viitoare îi testăm. Am primit ofertă de preț la testare. Vrem să-i testăm. De la 80 de lei și până la 300 de lei, dar vrem un test normal, nu rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am primit ofertă pentru cele normale, una de 210 lei și alta de 300 și ceva. Cred că îl vom face pe cel de 210, pentru că nu e de jucat cu sănătatea jucătorilor", a declarat Laszlo Dioszegi, la Digi Sport.

Antrenamentele în Liga 1 se pot relua pe 15 mai

Ministerul de Interne recomandă ca fotbaliștii să intre direct în cantonament pe 15 mai. Jucătorii vor scăpa, astfel, de izolarea la domiciliu, iar campionatul se va putea relua pe 13 iunie.

"Trebuie să-l întrebăm pe antrenor (n.r. – Leo Grozavu). Dacă e posibil, pe 15, dimineață, la ora 7, încep antrenamentele. Încă nu știu când vor fi făcute antrenamentele", a mai spus patronul celor de la Sepsi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și