Închide meniul

"The Expendables" au lovit din nou! Mesaj fabulos al grupului roș-albaștrilor de la Academica Clinceni, după ce au umilit Dinamo

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 5:57

"The Expendables" au lovit din nou! Mesaj fabulos al grupului roș-albaștrilor de la Academica Clinceni, după ce au umilit Dinamo

Hepta

Academica Clinceni a prins play-off-ul

  • Clinceni s-a calificat în play-off
  • Foștii jucători de la FCSB au jucat un rol crucial

Fosta gardă de la FCSB face minuni la Academica Clinceni. Ilfovenii au prins play-off-ul de pe locul 5, la capătul unei victorii răsunătoare cu Dinamo, scor 3-1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rusescu, Gardoș, Tănase, Pîrvulescu și Adi Popa au repetat isprava de la victoria cu FCSB, din urmă cu două luni. "The Expendables", au titrat foștii fotbaliști de la FCSB, făcând referire la celebrul film în care joacă Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jet Li, Bruce Willis și mulți alți actori celebri, dar care au o vârstă mai înaintată.

"The Expendables" s-au întors și au dus Academica Clinceni în play-off

Reclamă

Rusescu și Gardoș au fost titulari împotriva lui Dinamo. Fostul golgheter al FCSB-ului a deschis scorul în Ștefan cel Mare, în timp ce apărătorul trecut pe la Southampton a pasat decisiv la golul de 2-0. Cristi Tănase a intrat în partea secundă. Adi Popa și Pîrvulescu n-au făcut parte din lotul lui Ilie Poenaru pentru meci.

Academica Clinceni, în premieră în play-off! "Un sat a scris istorie!"

Cei de la Clinceni nu vor uita prea curând calificarea în play-off. Rusescu și Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, au oferit declarații fabuloase la capătul victoriei cu Dinamo,

Reclamă

"Am realizat ceva spectaculos. Incredibil. Va rămâne în memoria mea ca un lucru frumos", a spus Raul Rusescu. 

"Este ceva incredibil de frumos, este minunat că un sat reuşeşte să facă o asemenea performanţă. Cred că scriem o pagină de istorie pentru această comunitate", a transmis și Ilie Poenaru. 

Toate calculele dinaintea acestei etape au fost date peste cap de înfrângerea Chindiei la FC Argeș. Echipa lui Săndoi avea nevoie de victorie la Pitești, dar a plecat învinsă, după "dubla" golgheterului Cephas Malele.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Clinceni nu s-a lăsat la voia rezultatelor și și-a luat șansa în propriile mâini. Echipa lui Poenaru avea 3-0 cu Dinamo după numai 17 minute. Grigore a redus din diferență, însă "câinii" n-au putut face mai mult. Ehmann a fost eliminat pe final.

FC Botoșani a prins play-off-ul pentru al doilea an la rând. Moldovenii nu s-au impus la Voluntari, dar au prins primele 6 dupa înfrângerea Chindiei la FC Argeș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa
Diverse • 17 mart., 17:14
FOTO
Cât de frumoasă e femeia care îi va dărui un copil lui Adi Popa! Mădălina întoarce toate privirile și pozează fără inhibiții
Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. A fost emoționat la primul meci de la revenirea în Ghencea.
Liga 2 • 16 mart., 17:20
Adi Popa, cu lacrimi în ochi după revenirea la CSA Steaua. Mesaj emoționant după primul meci jucat: „Pentru mine Steaua e acasă”