Închide meniul

"The Expendables" nu renunță! Mesajul războinic transmis înainte de FCSB – Clinceni: "Jucătorii sunt deranjați!" 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 10 mai 2021, 5:57 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:47

"The Expendables" nu renunță! Mesajul războinic transmis înainte de FCSB – Clinceni: "Jucătorii sunt deranjați!" 

AS.ro

Florin Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE

Supranumiți ”The Expendables”, aceștia sunt deranjați de speculațiile cum că nu și-ar apăra corect șansele contra fostei lor echipe și vor să demonstreze contrariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vrem să urcăm măcar încă un loc, în același timp vrem să demonstrăm că speculațiile care se fac, cum că am fi prietenii unei echipe sau alteia, nu sunt adevărate. Ne jucăm șansa noastră. Jucătorii sunt deranjați de ceea ce se vorbește. Sunt jucători cu experiență care nu se pretează la absolut nimic.

Ei nu pot să-și păteze imaginea pentru o echipă sau alta. Poate în unele momente e și o diferență de valoare, dar de aici până la a declara că nu ne apărăm corect șansele. Repet, deranjează foarte mult", a spus Ilie Poenaru înaintea jocului.

Toni Petrea, precaut înainte de FCSB – Clinceni

Chiar dacă cei de la Clinceni nu mai au niciun obiectiv în acest sezon, cei de la FCSB nu se culcă pe o ureche. Toni Petrea pregătește ofensiva totală contra ilfovenilor.

"Un adversar care şi-a atins obiectivul cu această calificare în play-off, dar tocmai acest lucru poate fi periculos pentru noi. Mă gândesc că vor putea evolua fără inhibiţii, fără presiune suplimentară. Trebuie să fim foarte, foarte atenţi.

Reclamă

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Ne dorim să ţinem aproape de locul 1 şi să ducem lupta până la capăt, cap la cap, până la ultima etapă a play-off-ului", a declarat Toni Petrea înaintea meciului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și