Închide meniul

Thomas Neubert, suspendat o lună după scandalul de la FCSB – Sepsi 1-2! Ce se întâmplă cu Valentin Crețu

Alexandru Ivan Publicat: 26 aprilie 2021, 14:43

Thomas Neubert, suspendat o lună după scandalul de la FCSB – Sepsi 1-2! Ce se întâmplă cu Valentin Crețu

Thomas Neubert, mesaj din spital

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

  • Au venit sancțiunile de la FCSB - Sepsi 1-2
  • Ce se întâmplă cu Thomas Neubert

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, a fost suspendat o lună și amendat cu 720 de lei. În aceste condiții, neamțul nu mai are voie să stea pe banca tehnică a roș-albaștrilor în acest sezon. Neubert a fost sancționat pentru proteste la adresa arbitrului și părăsirea spațiului tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au venit sancțiunile după scandalul de la FCSB – Sepsi 1-2

Și Valentin Crețu a fost implicat în scandalul după meci, fiind eliminat. Apărătorul dreapta de la FCSB i-a reproșat lui Sebastian Colțescu că i-a dat lui Tănase galben pentru simulare, după ce inițial dictase penalty pentru roș-albaștri. 

Comisia de Disciplină a decis să-l citeze pe fundașul dreapta pentru data de 28 aprilie, când urmează să se decidă dacă se impunea sancționarea sa. 

Reclamă

Scandal monstru la Sepsi – FCSB

Florin Tănase nu a înțeles decizia lui Sebastian Colțescu de-ai acorda galben pentru simulare. Căpitanul lui FCSB a avut și câteva replici acide pentru rivalii de la CFR Cluj.

"Da, gratuit am primit galben. A fost simulare? Nu cred! Asta este, aşa a văzut, sunt învăţat. Mi-a arătat cartonaşul şi l-am întrebat de ce. A spus: 'Că am călcat pe minge'. Pe mine nu mă interesa de ce a întors decizia, ci de ce am luat galben. Am călcat pe minge şi am căzut, da!"

Reclamă

Aseară chiar a fost un stand-up pe la televizor după meciul lor. Am râs. Penalty-urile care le cereau ieri mă amuzau foarte tare. Cum să spună acelaşi lucru? Am cerut eu penalty, am protestat la arbitru? Nu stau eu să vorbesc cine e echipa mai dezavantajată", a reacţionat Florin Tănase.

Sepsi a obţinut primul succes cu FCSB după trei ani. Avea şapte meciuri la rând fără victorie, până să dea lovitura la Giurgiu. Petrila (28) şi Mitrea (81) au marcat golurile victoriei şi au anulat reuşita lui Octavian Popescu (68).

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!