Închide meniul

„Timpul este împotriva noastră!” Florin Răducioiu, noii detalii despre criza de la Dinamo. Ce a spus despre Flavius Stoican

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2022, 14:34

Reclamă
„Timpul este împotriva noastră! Florin Răducioiu, noii detalii despre criza de la Dinamo. Ce a spus despre Flavius Stoican

Florin Răducioiu, cucerit de 3 jucători de la FCSB

Florin Răducioiu, discurs dur după FCSB - Hermannstadt 2-2 | Hepta

„Sunt încrezător, nu pot să transmit decât încredere, să încercăm să fim o echipă mai pragmatică şi să obţinem puncte. Ne aşteaptă o săptămână grea, dar ne jucăm şansele, încercăm să evoluăm cât mai bine, să obţinem un rezultat bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu, despre criza de la Dinamo

Dinamo are nevoie de un rezultat pozitiv, aşa poate căpăta încredere. S-au schimbat lucrurile faţă de acum câţiva ani, când Dinamo lupta pentru titluri, dar trebuie să ne gândim la prezent şi să luptăm să salvăm clubul de la retrogradare. Trebuie să încercăm să facem puncte, sunt cele mai importante. Un rezultat bun este cel mai bun medicament. Din păcate şi timpul este împotriva noastră. Are nevoie de timp Flavius pentru a găsi acea formulă de echipă cât mai bună, în funcţie de caracteristicile jucătorilor”, a spus Florin Răducioiu, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Botoșani.

Dinamo trece prin cel mai dificil moment din istorie. A pierdut ultimele patru meciuri din campionat și a ajuns la 17 înfrângeri stagionale. Are 12 puncte după 23 de etape și are cu un punct mai mult decât ultima clasată din Liga 1.

În următoarea etapă, Dinamo are deplasare la FC Botoșani. „Câinii” au pierdut ultimele patru meciuri pe terenul echipei antrenate de Marius Croitoru.

Flavius Stoican, criticat dur după primele meciuri din 2022

Fostul portar al echipei din Ştefan cel Mare, Florin Prunea, a tras un semnal de alarmă şi a spus că jocul echipei este mai slab decât cel din finalul anului trecut. Prunea crede că Stoican nu a ajutat-o cu nimic pe Dinamo până acum.

Reclamă

„Trebuie rezolvate problemele din apărare să nu se mai ia goluri atât de uşor. Ei nu sunt jucători de Dinamo, unii dintre ei poate nu sunt de Liga 1. Se vede cu ochiul liber, dar alţii nu sunt acum la echipă. Mureşan şi-a luat o mare responsabilitate când l-a adus pe Stoican la Dinamo. Nu mi se pare nicio îmbunătăţire de când a venit Stoican antrenor. Lucrurile sunt mai grave ca înainte. Jocul nu îţi dă nicio speranţă. Nu e de ajuns, nu vedem un traseu de joc. Nu ştiu dacă Stoican a fost cea mai bună alegere”, a spus Florin Prunea, conform digisport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și