Închide meniul

„Titlul e luat de CFR de când a început campionatul!” Dumitru Dragomir o face praf pe FCSB: „Joc dement, schimbări haotice! Nu are valoare!”

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2022, 9:28

„Titlul e luat de CFR de când a început campionatul! Dumitru Dragomir o face praf pe FCSB: „Joc dement, schimbări haotice! Nu are valoare!

Dumitru Dragomir o face praf pe FCSB

Hepta

  • Dumitru Dragomir o face praf pe FCSB
  • Anunţul făcut de fostul preşedinte al LPF după eşecul cu Universitatea Craiova

Dumitru Dragomir a făcut-o praf pe FCSB după eşecul cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Fostul preşedinte al LPF a criticat schimbările făcute de Toni Petrea şi a explicat de ce gruparea roş-albastră nu mai are nicio şansă la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a pus tunurile pe FCSB, care a pierdut partida cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, la capătul unui meci în care a ratat numeroase ocazii de gol. În urma acestui rezultat, echipa lui Toni Petrea poate ajunge la 8 puncte în spatele celor de la CFR Cluj.

Dumitru Dragomir o face praf pe FCSB

„La Steaua am văzut un joc dement, fără cap și fără coadă. Craiova a avut o organizare de joc remarcabilă, e de felicitat Reghe. A pus echipa pe două linii și i-a ieșit. La Steaua a fost brambureală, au fost schimbări haotice. În afară de Olaru, nimeni nu au jucat bine. FCSB mai are un pic și îl strică și pe Popescu. S-au făcut greșeli tactice, s-au greșit schimbările.

Reclamă

Titlul e luat de CFR de când a început campionatul. Pentru FCSB și locul 2 e în pericol. Jucătorii sunt tineri, Gigi pune presiune pe ei și nu pot duce. E greu să reziste presiunii fanilor și a patronului. La FCSB se vor face numai experimente și nici la anul nu va lua titlul. CFR Cluj și Dan Petrescu nu vor renunța. Steaua nu are valoare de titlu”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali, pus la zid după FCSB – Universitatea Craiova 0-2

Gigi Becali a fost atacat după eşecul FCSB-ului cu Universitatea Craiova, scor 0-2. Avocatul Virgil Boglea, președintele Asociației ”Salvați Steaua”, a răbufnit la finalul mecului şi, fără să îi menţioneze numele, a pus tunurile pe patronul roş-albaştrilor.

Reclamă

”Cineva spunea: Ochiul stăpânului, îngrașă vitele. Acel cineva confundă însă grajdul cu fotbalul sau invers, fotbalul cu grajdul. Când ne mai gândim că vorbim de cel mai galonat club de fotbal din România, atunci problema e și mai mare. Această confuzie se tot propagă de atâția ani.

Pare că nu există vreo șansă ca lucrurile să se schimbe. Cândva, supărările din viața privată îmi erau alungate de bucuriile Stelei. Acum, viața privată îmi alungă supărările pricinuite de Steaua. Sper să retrăiesc și vremurile cu bucurii pe ambele planuri. Pentru că au fost destule, Slavă Domnului”, a declarat Virgil Boglea, potrivit Radio Sport 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu