Închide meniul

Toate detaliile transferului lui Bogdan Racovițan la Rakow. Valeriu Iftime a dezvăluit gestul uriaș făcut de fundaș

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2022, 13:09

Toate detaliile transferului lui Bogdan Racovițan la Rakow. Valeriu Iftime a dezvăluit gestul uriaș făcut de fundaș

Toate detaliile transferului lui Bogdan Racovițan la Rakow

Hepta

Moldovenii vor încasa 600.000 de euro pentru jucătorul de 21 de ani, la care se adaugă bonusuri care pot duce suma de transfer până la 800.000 de euro. Iftime a dezvăluit și gestul uriaș făcut de fundaș, chiar înainte să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma reală a transferului lui Bogdan Racovițan la Rakow

”Racovițan e un fotbalist fenomenal. Vreau să vă spun că înaintea meciului, el știa că pleacă, și în mod normal toți fotbaliștii n-ar fi jucat. Ar fi spus că „știți, pot să mă accidentez”. I-am spus: „Bogdane, te poți accidenta și în primul meci de la polonezi. Am nevoie de tine, trebuie să joci” și ajucat excepțional. Fără să simți că nu ar fi la întreaga lui capacitate și voință. Asta dă dovadă de mare caracter.

E o afacere corectă. Am luat 600.000 de euro, plus bonusuri, asta înseamnă 800.000 de mii de euro. Nu-i deloc un fundaș central în România ieftin la ora asta. Am și niște procente viitoare, cred că copilul va rezista în timp în Poloni și va fi jucător important la națională”, a spus Valeriu Iftime la PRO X.

Bogdan Racovițan e cotat de transfermarkt.de la 650.000 de euro. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri și a marcat un gol, în toate competițiile, pentru FC Botoșani.

Bogdan Racovițan, coleg cu Deian Sorescu la Rakow

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la Racow. Polonezii au anunțat transferul fostului dinamovist într-o manieră inediată. Clipul de prezentare al românului aduce aminte de Lionel Messi.

Reclamă

Deian Sorescu a semnat cu Racow până în 2025, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Fotbalistul dinamovist a oferit și primele declarații din postura de jucător al echipei poloneze.

„Este o provocare interesantă pentru mine, pentru că voi juca pentru prima dată în străinătate. Mi-am petrecut ultimele zile călătorind și cercetând, așa că sunt puțin obosit, dar e în regulă.

Îmi amintesc că Raków a fost fondat în 1921 pentru că primul meu club din România, Politehnica Timișoara, a fost înființat în același an. Am văzut filme despre club și fani. Această aventură va fi cu adevărat distractivă”, a spus Sorescu, pentru site-ul oficial al lui Racow.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și