Închide meniul

Toni Petrea a dezvăluit cum l-a convins Gigi Becali să semneze cu FCSB. „Nu mă gândeam că voi reveni așa repede!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 17:18

Toni Petrea a dezvăluit cum l-a convins Gigi Becali să semneze cu FCSB. „Nu mă gândeam că voi reveni așa repede!

Toni Petrea, despre Gigi Becali

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

  • Toni Petrea a dezvăluit cum l-a convins Gigi Becali să semneze cu FCSB
  • Primele declarații după revenirea la echipă

Toni Petrea a fost antrenorul lui FCSB și în sezonul trecut, dar a plecat după ce a ratat titlul și Cupa România. Acum, Gigi Becali l-a adus înapoi după ce l-a îndepărtat pe Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea a dezvăluit cum l-a convins Gigi Becali să semneze cu FCSB

„Sincer, nu mă gândeam că voi reveni așa de repede pe banca echipei! Am acceptat aceasta propunere venită din partea patronului echpei pentru că e într-adevăr o provocare pentru mine. Și chiar îmi plac provocările.

N-am venit aici să mă gândesc la plecare, de-abia am sosit. Gândurile mele se îndreaptă doar către ceea ce trebuie să fac acum. Într-adevar am avut o discuție cu patronul înainte de a semna noul contract. Am convingerea că lucrurile vor decurge așa cum trebuie și echipa să nu aibă de suferit, asta e cel mai important”, a spus Toni Petrea, la prima conferință de presă după ce a semnat cu FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la presiunile lui Gigi Becali. Deși Edi a adunat 8 victorii în 11 meciuri, patronul a criticat dur jocul echipei și a aruncat toată vina pe antrenor. Iordănescu Jr. a lăsat-o pe FCSB pe locul secund în Liga 1, la 8 puncte în urma liderului CFR Cluj. În următoarea rundă, roș-albaștrii vor juca împotriva celor de la FC Botoșani.

Citește și:

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ca Toni Petrea nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie POenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

Reclamă

„L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele.

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Toni Petrea este singurul antrenor care a cucerit un trofeu cu FCSB în ultimii șase ani. El a cucerit Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:42 Cole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”