Închide meniul

Toni Petrea a fost testat din nou pozitiv cu Covid-19. Mihai Pintilii stă pe bancă la meciul cu Slovan Liberec

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2020, 8:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:35

Toni Petrea a fost testat din nou pozitiv cu Covid-19. Mihai Pintilii stă pe bancă la meciul cu Slovan Liberec

Toni Petrea, primul antrenament la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hep

Chiar dacă în urmă cu două zile a primit un test negativ, antrenorul roș-albaștrilor nu a scăpat de coronavirus. Din informațiile AS.ro, tehnicianul a fost depistat pozitiv în urma ultimei testări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea continuă să fie infectat cu Covid-19

Într-o situație similară este și Florin Tănase. Atacantul lui FCSB rămâne în izolare și nu va putea evolua în această săptămână. Ultimul caz depistat la echipa lui Gigi Becali este cel al lui Dennis Man. Astfel, nu mai puțin de 15 jucători ai roș-albaștrilor au coronavirus.

Lista jucătorilor de la FCSB infectaţi cu noul coronavirus

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și