Închide meniul

Toni Petrea a răbufnit după UTA – FCSB 0-1. "I-am atenţionat încă de la pauză pe jucători!". Ce a spus despre lupta la titlu. Roş-albaştrii au un program "de foc"!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2021, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Toni Petrea a răbufnit după UTA – FCSB 0-1. "I-am atenţionat încă de la pauză pe jucători!". Ce a spus despre lupta la titlu. Roş-albaştrii au un program "de foc"!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea nu şi-a menajat jucătorii după UTA - FCSB 0-1

Chiar dacă au jucat în inferioritate încă din minutul 42, roş-albaştrii s-au întrecut în ratări şi le-au permis adversarilor să îşi treacă în cont o ocazie uriaşă la ultima fază. Antrenorul liderului şi-a arătat cu degetul jucătorii şi le-a transmis un mesaj categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Am tratat cu lejeritate ocaziile avute cu UTA"

"Până la urmă e important că am reuşit să câştigăm. Cred că am tratat puţin cu lejeritate ocaziile, uneori fotbalul te poate pedepsi. Din fericire, nu am primit gol la ultima fază. Trebuie să învăţăm din aceste situaţii, să fructificăm ocaziile atunci când le avem.

I-am atenţionat încă de la pauză pe jucători, le-am spus să se gândească la faptul că jucăm 11 contra 11 şi pornim de la 0-0. Am avut câteva mici nesincronizări. Din fericire, ne-am creat mai multe ocazii de a marca", a declarat antrenorul lui FCSB imediat după meci.

Toni Petrea este nemulţumit şi că nu se va putea baza, în derby-ul cu CFR Cluj, pe Risto Radunovic. Muntenegreanul a primit cel de-al 7-lea cartonaş galben stagional şi este suspendat.

"Da, aşa cred că este. Mi s-a părut un cartonaş galben acordat cam uşor atât lui, cât şi lui Antal. A fost un contact la care nu ar fi trebuit să se ia sancţiuni. Este o lipsă importantă, dar cred că avem soluţii", a precizat Petrea.

Reclamă

În următoarele două etape, FCSB joacă împotriva principalelor rivale la titlu. Roş-albaştrii vor juca, pe teren propriu, cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova. În ultima rundă din sezonul regulat au deplasare la Sepsi Sf. Gheorghe.

"Meci important ca şi celelalte meciuri rămase. Nu cred că va fi decisiv, ţinând cont că se vor înjumătăţi punctele. Cred că va fi o luptă acerbă. Ne dorim să câştigăm şi să ne pregătim apoi de ultimele două meciuri. Noi ne dorim să terminăm pe primul loc sezonul regulat, dar mai sunt 3 meciuri foarte grele.

Întâlnim trei echipe care sunt lângă noi. Încercăm să tratăm fiecare meci la fel, la victorie. Sperăm să avem o diferenţă de puncte la final, ar fi foarte bine pentru noi. Nu va fi însă decisiv, totul se va juca în play-off", a precizat tehnicianul liderului din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul Ligii 1

FCSB s-a distanţat la trei puncte de CFR Cluj, dar poate fi egalată de ardeleni. Campionii en-titre joacă în această etapă, în Gruia, cu "lanterna roşie" Poli Iaşi.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și