Închide meniul

Toni Petrea a schimbat un sfert din echipă la pauza meciului cu Argeş. Şi-a scos şi căpitanul de pe teren

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 18:07

Reclamă
Toni Petrea a schimbat un sfert din echipă la pauza meciului cu Argeş. Şi-a scos şi căpitanul de pe teren

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea

Toni Petrea a schimbat de echipă la pauza meciului Argeş – FCSB. I-a scos pe Adrian Şut, Ovidiu Popescu şi Tănase şi i-a băgat pe Oaidă, Perianu şi Creţu. Cea mai surprinzătoare schimbare a fost cea a căpitanului Florin Tănase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase se află într-o formă de zile mari, acesta reuşind să marcheze 13 goluri în acest sezon. 

Tănase şi Man, protagoniştii unui episod tensionat cu Voluntari

Dennis Man și Florin Tănase sunt cei mai buni marcatori din acest sezon de Liga 1. Deși fotbalistul arădean a dat asigurări că nu exista nicio competiție între el și colegul său de la FCSB, cei doi au fost în centrul unui moment tensionat în meciul cu FC Voluntari.

Man ar fi vrut să execute penalty-ul, însă Tănase şi-a impus punctul de vedere şi a executat el. Petrea a dat şi el detalii despre acel "incident". 

"Noi avem doi executanţi la penalty-uri, decidem în funcţie de situaţie sau de cum se simte unul sau altul. I-am sugerat lui Tănase să ia decizia cea mai bună, dacă să execute Dennis sau el. Nu a fost niciun fel de problemă", a declarat Toni Petrea. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și