Închide meniul

Toni Petrea, încântat de venirea lui Malcom Edjouma. „E un jucător valoros”. Ce spune despre ofertele pentru Paul Iacob și Billel Omrani: „S-ar exprima bine la noi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 februarie 2022, 17:58

Toni Petrea, încântat de venirea lui Malcom Edjouma. „E un jucător valoros. Ce spune despre ofertele pentru Paul Iacob și Billel Omrani: „S-ar exprima bine la noi

Toni Petrea este antrenorul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a plătit 350.000 de euro pentru jucătorul comparat de Marius Croitoru cu Paul Pogba. Francezul de 25 de ani a fost lăudat și de noul său antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: „Malcom Edjouma e un jucător valoros”

Din ce am văzut poate să joace atât mijlocaș central, cât și inter. Are disponibilitate foarte mare la efort, tehnică bună și talie. E un mijlocaș util. Vom vedea mâine dacă va intra și pe ce poziții. Abia a venit, vom vedea până la ora jocului situația lui. Cert este că e un jucător valoros, care la Botoșani a avut o evoluție bună și ca urmare a venit aici„, a declarat Toni Petrea.

Tehnicianul vicecampioanei a vorbit și despre cei doi jucători cu care mai negociază Gigi Becali. Patronul lui FCSB a făcut o ofertă oficială pentru Paul Iacob și a început discuțiile și cu Billel Omrani. Atacantul de la CFR Cluj a anunțat că își dorește un salariu uriaș.

Citește și:

Noi urmărim mulți jucători valoroși din Liga 1, nu numai de la Chindia. Dar s-a făcut publică o chestie (n.r. oferta pentru Paul Iacob) care deocamdată nu s-a materializat. Vom vedea dacă se va materializa. Sunt jucători interesanți și la alte echipe, însă nu vreau să vorbesc, mai ales înaintea meciului despre cei de la echipa adversă.

Omrani este un jucător de atac, un jucător care poate juca atât în zonă centrală, cât și în bandă. Un jucător foarte bun, valoarea lui nu o contestă nimeni. Cred că în cadrul echipei noastre s-ar exprima destul de bine. Este un jucător sub contract cu CFR Cluj, nu vreau să vorbesc mai mult. Vedem ce se va întâmpla, pentru că mai sunt niște declarații care să stârnească alte discuții„, a spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali.

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea, încântat de transferul lui Malcom Edjouma
  • Vezi Miercuri iRoast de la 20.30 și Premiera Stand-Up Revolution de la 21.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și