Închide meniul

Toni Petrea joacă ALL IN la Craiova! "Tripleta de aur"  atacă "leii" Olteniei: "Să vedem cât vor rezista"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2020, 16:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Toni Petrea joacă ALL IN la Craiova! "Tripleta de aur"  atacă "leii" Olteniei: "Să vedem cât vor rezista"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea

Dennis Man, Florinel Coman şi Florin Tănase sunt titulari în derby-ul cu Universitatea Craiova. Petrea a riscat şi forţează victoria după ce etapa trecută FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă bucură revenirea lor, a tuturor jucătorilor accidentaţi. Sper ca jocul lor şi evoluţia echipei să fie foarte bună. Şi aportul lor sper să fie destul de bun în obţinerea victoriei. Să vedem cât vor rezista pe teren şi, în funcţie de randamentul şi evoluţia lor, ne vom gândi şi la eventuale schimbări",  a spus Toni Petrea la Digisport. 

Pofta lui Gigi Becali a fost satisfăcută

Finanțatorul FCSB a declarat în mai multe rânduri că vrea să-i vadă în teren în același timp pe Man, Tănase, Coman și Moruțan. Aceasta a fost dorința pe care le-a transmis-o tuturor tehnicienilor. Toni Petrea a reuşit să i-o îndeplinească cu Universitatea Craiova. 

Astfel, acesta va folosi la mijlocul terenului un romb din care vor face parte închizătorul Gabriel Simion, cei doi interi: Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, plus Florin Tănase care va fi folosit în spatele vârfurilor, Man și Coman.

Universitatea Craiova – FCSB este live text pe AS.ro, de la 20.30. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și