Închide meniul

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Sper să păstrăm tradiţia şi să câştigăm!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 10:45

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Sper să păstrăm tradiţia şi să câştigăm!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi

Înaintea duelului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, 63 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 3, cu 56 de puncte. Gruparea roş-albastră are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu formaţia din Bănie, iar Toni Petrea speră ca elevii săi să obţină un nou succes, de data aceasta la Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am încercat să ne pregătim cum am putut mai bine cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Sper să câştigăm cu o echipă bună a campionatului. Au jucători valoroşi. Jucătorii au avut evoluţii destul de bune la echipele naţionale. La tineret meritau să se califice. Încrederea lor nu cred că este zdruncinată. E o experienţă benefică pentru ei. Aici avem o altă atmosferă şi nu cred că vor simţi efectele ratării calificării.

Toni Petrea: "Ne dorim să câştigăm fiecare meci!"

Sezonul acesta e compromis pentru Florinel Coman, din păcate. Cu siguranţă ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să cautăm alte soluţii şi să ne concentrăm pe jocul nostru. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Sper să păstrăm această tradiţie şi să câştigăm contra celor de la Craiova. Noi ne simţim foarte bine pe Arena Naţională, însă şi la Giurgiu am mai jucat multe meciuri", a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

EXCLUSIV | Gigi Becali, fără teamă înaintea partidei dintre FCSB și Craiova! Detalii despre absența lui Florinel Coman 

FCSB și Universitatea Craiova se vor duela în acest weekend, iar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a anunțat că va cere control anti-doping pentru echipa lui Gigi Becali. Acesta din urmă nu s-a arătat îngrijorat de solicitarea echipei din Bănie. 

"Ce dacă au cerut control anti-doping. Este dreptul lor, atâta timp cât este regulamentar. E problema lor. Nu mă supăr, de ce să mă supăr?", a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și