Închide meniul

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Sper să păstrăm tradiţia şi să câştigăm!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 aprilie 2021, 10:45

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi înainte de FCSB – Universitatea Craiova: "Sper să păstrăm tradiţia şi să câştigăm!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, mesaj clar pentru elevii săi

Înaintea duelului direct, FCSB ocupă primul loc în Liga 1, 63 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova este pe 3, cu 56 de puncte. Gruparea roş-albastră are 7 victorii în ultimele 8 meciuri directe cu formaţia din Bănie, iar Toni Petrea speră ca elevii săi să obţină un nou succes, de data aceasta la Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am încercat să ne pregătim cum am putut mai bine cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Sper să câştigăm cu o echipă bună a campionatului. Au jucători valoroşi. Jucătorii au avut evoluţii destul de bune la echipele naţionale. La tineret meritau să se califice. Încrederea lor nu cred că este zdruncinată. E o experienţă benefică pentru ei. Aici avem o altă atmosferă şi nu cred că vor simţi efectele ratării calificării.

Toni Petrea: "Ne dorim să câştigăm fiecare meci!"

Sezonul acesta e compromis pentru Florinel Coman, din păcate. Cu siguranţă ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne decât să cautăm alte soluţii şi să ne concentrăm pe jocul nostru. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Sper să păstrăm această tradiţie şi să câştigăm contra celor de la Craiova. Noi ne simţim foarte bine pe Arena Naţională, însă şi la Giurgiu am mai jucat multe meciuri", a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

EXCLUSIV | Gigi Becali, fără teamă înaintea partidei dintre FCSB și Craiova! Detalii despre absența lui Florinel Coman 

FCSB și Universitatea Craiova se vor duela în acest weekend, iar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a anunțat că va cere control anti-doping pentru echipa lui Gigi Becali. Acesta din urmă nu s-a arătat îngrijorat de solicitarea echipei din Bănie. 

"Ce dacă au cerut control anti-doping. Este dreptul lor, atâta timp cât este regulamentar. E problema lor. Nu mă supăr, de ce să mă supăr?", a declarat Gigi Becali la AS.ro.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și