Închide meniul

Toni Petrea, primul antrenament după revenirea la FCSB! Cum s-au comportat jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2021, 16:21

Toni Petrea, primul antrenament după revenirea la FCSB! Cum s-au comportat jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu

Toni Petrea, primul antrenament la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hep

  • Toni Petrea, primul antrenament după revenirea la FCSB
  • Cum s-au comportat jucătorii după plecarea lui Edi Iordănescu

Toni Petrea a antrenat-o pe FCSB și în sezonul trecut. A fost înlăturat de Gigi Becali din cauză că a ratat titlul în fața lui CFR Cluj, antrenată atunci chiar de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, primul antrenament după revenirea la FCSB

La mai puțin de șase luni după plecarea sa, Petrea i-a luat locul la FCSB chiar lui Edi Iordănescu. Marți dimineața el a condus prima ședință de pregătire la baza din Berceni.

Jucătorii au părut relaxați. Petrea a început antrenamentul cu câteva exerciții fizice, după care și-a băgat fotbaliștii și la joc. Sedința s-a încheiat cu câteva indicații.

Reclamă

49 de meciuri a adunat Toni Petrea pe banca FCSB-ului în primul mandat. Bilanțul său a fost pozitiv: 28 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri. Tehnicianul de 45 de ani este artizanul singurului trofeu cucerit de echipa lui Gigi Becali în ultimii șase ani, Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă

Cum a ajuns Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali l-a readus pe Toni Petrea la echipă. Becali a dezvăluit că acesta nu a fost prima variantă, însă a fost primul care a răspuns la apel. Becali l-ar fi vrut și pe Ilie POenaru, însă regulamentul nu îi permite să antreneze 3 echipe într-un sezon. Poenaru a antrenat Academica Clinceni, după care a plecat la Gaz Metan Mediaș.

L-am sunat dimineață și i-am spus că-l sun mai pe seară, ca să vorbească cu familia lui. Când m-am despărțit de el, i-am dat 48 de ore să se răzgândească, el a plecat, nu l-am dat afară. Pe listă au fost trei. A mai fost și Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă și a mai fost încă un antrenor căruia nu-i mai dau numele. 

Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns și a răspuns primul Petrea. A spus că nu va mai face niciodată o schimbare după pauză. Câteva meciuri va avea libertate, cum am și acordat, 11 meciuri”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu