Închide meniul

Toni Petrea se teme înainte de Sepsi – FCSB: "Sper ca lucrurile să se schimbe!". Cum vede lupta la titlu cu CFR Cluj și Universitatea Craiova

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 9:28

Toni Petrea se teme înainte de Sepsi – FCSB: "Sper ca lucrurile să se schimbe!". Cum vede lupta la titlu cu CFR Cluj și Universitatea Craiova

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, înainte de Sepsi - FCSB

  • Toni Petrea, înainte de Sepsi - FCSB
  • Antrenorul roș-albaștrilor se teme de un singur lucru

FCSB se gândește deja la play-off. Roș-albaștrii vor să termine sezonul regulat pe primul loc, dar se tem de programul încărcat care urmează. Toni Petrea e sigur că acest lucru va fi decisiv în lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Va fi dificil în play-off, pentru că se va juca din trei în trei zile. Cel mai important va fi să refacem jucătorii între meciuri, dar și să pregătim partidele care vor urma. Cine va gestiona cel mai bine această perioadă atunci acela va avea și câștig de cauză”, a spus Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Sepsi – FCSB | Toni Petrea se teme de gazonul de la Sfântu Gheorghe

FCSB n-a reușit să învingă pe Sepsi în tur. Roș-albaștrii au scos doar un 1-1 din acel meci disputat la Mogoșoaia, în care Leo Grozavu a intrat în conflict cu Vali Crețu. Toni Petrea se așteaptă la un duel încins și de această dată.

Reclamă

"Sunt convins că va fi o partidă dificilă, cum a fost și în tur. Sepsi este o echipă incomodă, foarte agresivă, dar noi suntem pregătiți. Sper că ne-am refăcut după meciul cu Craiova și sper să facem o partidă foarte bună.

Este foarte important pentru noi să câștigăm, pentru că am termina sezonul regulat pe primul loc și ar conta și la numărul punctelor. Trebuie să fie o motivație în plus pentru jucători, le-a, transmis asta", a mai spus Petrea. 

Reclamă

Antrenorul lui FCSB se teme de un singur lucru înaintea partidei cu Sepsi. Toni Petrea speră ca gazonul de la Sfântu Gheorghe să se prezinte în cele mai bune condiții. Roș-albaștrii nu se descurcă prea bine pe terenuri precare.

”A nins în ultimele zile, dar eu sper ca lucrurile să se schimbe poate până ajungem noi acolo și va fi ora de start. Sper ca suprafața de joc să fie una acceptabilă.

Noi avem nevoie de un teren bun pentru a ne exprima la capacitate maximă. Dar, trebuie să ne adaptăm la orice condiții”, a afirmat Toni Petrea. 

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, pronostic pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj

FCSB are un singur punct peste CFR Cluj și șapte peste Universitatea Craiova. Toni Petrea știe ce rezultat ar avantaja-o pe echipa lui în derby-ul de duminică seară.

"Cât despre meciul dintre Universitatea Craiova și CFR, mi-aș dori un egal”, a transmis Toni Petrea. De-a lungul celor cinci sezoane disputate în sistemul play-off/play-out, toate echipele care au terminat pe primul loc în sezonul regulat au câștigat și titlul. 

Sepsi – FCSB, din etapa a 30-a din Liga 1, se joacă sâmbătă de la 19:30, LIVE TEXT pe AS.ro. 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului