Închide meniul
EXCLUSIV

Torje, gata să revină la Dinamo: ”Nu mai sunt așa scump!” Avertisment pentru conducerea ”câinilor”: ”Se poate ajunge la faliment!”

Silviu Corneanu Publicat: 21 iunie 2021, 12:04

Torje, gata să revină la Dinamo: ”Nu mai sunt așa scump!” Avertisment pentru conducerea ”câinilor”: ”Se poate ajunge la faliment!”

Gabi Torje

Gabi Torje, într-un interviu pentru AntenaSport

  • Gabriel Torje este liber de contract
  • Ce spune Torje despre o revenire în Ștefan cel Mare

Torje, gata să revină la Dinamo! Mijlocașul consideră că echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare ar putea să-i plătească salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai sunt așa scump. Acum mi-a scăzut și cota pe transfermarkt”, a glumit Torje întrebat fiind dacă este un jucător scump. Ajuns la 31 de ani, Torje este cotat acum la 350.000 de euro.

Până acum nu m-a sunat nimeni, direct, de la vreo echipă să-mi zică ceva. Aș accepta și o ofertă din țară. Cu sigurnață voi cântări cu atenție fiecare oportunitate și voi alege ce e mai bine pentru mine și pentru familia mea.

Reclamă

Dacă cei de la Dinamo vor face câteva eforturi, vor putea să mă ia. Sunt mulți jucători foarte bine plătiți la Dinamo”, a declarat Gabriel Torje într-un interviu pentru AntenaSport.

Torje, gata să revină la Dinamo

Gabi Torje trage un semnal de alarmă la Dinamo. Torje susține că echipa poate ajunge la faliment, dacă nu se vor plăti datoriile către jucători.

Reclamă

Este o situație dificilă, dar sper că problemele se vor rezolva cât mai repede. Poate prin vânzare unui jucător, prin aducerea unor sponsori. Banii pe care îi aduc suporterii cred că acoperă cheltuielile necesare în momentul de față.

Ceea ce o omoară pe Dinamo, în momentul ăsta, sunt datoriile, procesele intentate la FIFA de jucătorii plecați și neplătiți. Până la urmă trebuie să bagi mâna în buzunar să le plătești, altfel ajungi să te bage în insolvență și faliment”, susține Torje.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14 apr., 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 14 apr., 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 14 apr., 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 14 apr., 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!