Închide meniul

„Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul!” Mihai Stoica a răbufnit: „O să fac un material cu jucători care simulează obsesiv!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 8:40

„Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul! Mihai Stoica a răbufnit: „O să fac un material cu jucători care simulează obsesiv!

Mihai Stoica, critici pentru Gică Hagi

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Kyros Vassaras

Kyros Vassaras a analizat problemele din arbitrajul românesc, dar Mihai Stoica nu este de acord cu şeful CCA. Managerul general de la FCSB a tunat la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu ştiu limba greacă şi nu ştiu cum se spune sfidare. Ceea a făcut Vassaras aşa se traduce. Este sfidare la adresa tuturor, pe un salariu mai mare decât cel al şefului FRF, dacă e adevărat ce se scrie. Cred că are nişte interese Vassaras, când dă exemple numai de la anumite echipe. O să-mi fac şi eu un material cu jucători care simulează obsesiv, de la alte echipe.

Toţi suntem nişte imbecili notorii şi el e singurul care înţelege fenomenul. Mesajul e destul de clar, în momentul când nominalizezi jucători de la anumite echipe. Nu cred că e normal să ai preşedintele CCA un străin, care înţeleg că nu prea stă în România. Nu cred că poţi evalua un arbitru când îl vezi la TV. Cred că sunt foşti arbitri români care sunt peste Vassaras”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Florinel Coman la FCSB

Mihai Stoica a făcut un anunţ uriaş înainte de FCSB – Rapid. Florinel Coman va fi inclus în lot şi poate juca chiar şi 30 de minute în derby-ul cu echipa lui Mihai Iosif.

”Da, va fi în lot. Sperăm ca la meciul cu Rapid, Coman să evolueze 20 sau 30 de minute”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie. Calvarul lui Coman va lua sfârşit, iar „Mbappe de România” va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Kyros Vassaras

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și