Închide meniul

Transfer de lux la FCSB! Alexandru Creţu a ajuns la Palat şi a semnat cu echipa lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 10:40

Transfer de lux la FCSB! Alexandru Creţu a ajuns la Palat şi a semnat cu echipa lui Gigi Becali

Alexandru Crețu a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB şi a semnat cu Universitatea Craiova

AS.ro

„Pe Crețu nu poți să-l scoți din echipă, pentru că e fundaș central. Îmi place comportamentul lui. A vorbit cu mine și nu a avut nicio emoție, nimic! Mi-a zis «Vreau să facem treabă ca lumea. Vreau 3 ani de contract și 3 campionate!»

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mie îmi trebuie unul care să dea cu capul. V-am spus până acum că vreau doi fundași centrali. Nu am nevoie să fii extraordinar, să fii Sergio Ramos, dar dă, bă, cu capul în minge. Am vrut să-l iau pe Burcă și nu au vrut alții. Acum îl vreau pe Șeroni”, a spus Gigi Becali.

Transfer de lux la FCSB! Alexandru Creţu a ajuns la Palat

Mijlocaşul a acceptat oferta lui Gigi Becali, dar a ţinut neapărat să fie prezentat la Palat, ca o vedetă. Cotat la 400.000 de euro pe site-urile de specialitate, Alexandru Creţu a bifat în sezonul 2020-2021 23 apariţii pentru Maribor, în toate competiţiile.

Acesta a înscris de două ori şi a oferit două pase decisive. În Liga 1, Creţu a evoluat pentru Poli Iaşi în perioada 2010-2016. La FCSB, Becali îşi dorește să îl folosească pe Creţu pe postul de fundaș central și nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Alexandru Creţu semnează cu FCSB

Alexandru Creţu nu a mai fost dorit de Simon Rozman, antrenorul lui Maribor. Acesta a anunţat că nu se va mai baza pe serviciile sale, astfel că fotbalistul român a decis să își încheie contractul înainte de finalul sezonului în Slovenia. Din 2018 şi până în prezent, Creţu a jucat 76 de meciuri pentru Maribor.

Reclamă

„Maribor s-a comportat ca un club mare, nu avem nimic de reproșat, le mulțumim oamenilor cu care am colaborat în Slovenia!”, a declarat Zvonko Milojkovici, impresarul lui Creţu.

Gigi Becali a renunţat la un transfer

Gigi Becali a anunţat că nu mai este interesat de transferul lui Branislav Ninaj de la Sepsi. Şeful FCSB a explicat cum au decurs negocierile şi a precizat că mai doreşte un fundaş central.

Gigi Becali a pus capăt negocierilor cu Sepsi. FCSB a renunţat la fundaşul central Branislav Ninaj, din cauza preţului ridicat cerut de echipa din Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

„Dădeam 200.000! Mai mult nu dădeam. A picat. Era vorba și de un procent de 25%. Era complicat. O să mai iau un fundaş central”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și