Închide meniul

Transfer de lux pentru Edi Iordanescu! CFR Cluj îl înlocuiește pe Djokovic cu un jucător de la echipa lui Silvio Berlusconi. "Va semna în următoarele ore"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 februarie 2021, 19:51

Transfer de lux pentru Edi Iordanescu! CFR Cluj îl înlocuiește pe Djokovic cu un jucător de la echipa lui Silvio Berlusconi. "Va semna în următoarele ore"

AS.ro

Edi Iordănescu vrea transferuri la CFR Cluj

“Marco Fossati va efectua vizita medicală și va semna contractul în următoarele ore” este anunțul făcut de celebrul jurnalist Nicolo Schira, cel care a dezvăluit și transferul lui Dennis Man la Parma. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj transferă de la Silvio Berlusconi 

Fossati va ajunge la Cluj sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Potrivit sursei citate, mai este doar o chestiune de timp până când se va ajunge la un acord. 

Edi Iordănescu a cerut vehement întăriri după ce l-a pierdut pe Damjan Djokovic. Fossati poate umple golul lăsat de plecarea croatului la Rizespor, acesta fiind capabil să facă atât faza defensivă, cât și ofensivă. 

Italianul a fost în curtea lui Inter și a lui AC Milan și a mai trecut pe la echipe precum Hellas Verona, Cagliari sau Bari. El se află la Monza din ianuarie 2019 și a bifat 10 apariții în acest sezon de Serie B.  

Reclamă

28 de ani are Fossati și este cotat la 400.000 de euro.  

Edi Iordăneascu vrea schimbări majore la CFR Cluj 

Dacă Dan Petrescu practica un joc care sacrifica impresia estetică pentru rezultat, Edi Iordănescu vrea să implementeze o filosofie ofensivă. În acest sens, el a semnalat că echipa trebuie să sufere modificări la nivelul strategiei de transferuri. 

"Echipa a fost formată după un anumit tipar, cu jucători cu experienţă, dar încercăm un joc mai combinativ. De la joc la joc avem multe schimbări, trebuie să stabilizez lucrurile, e un lot cu o vârstă echilibrată. Când joci la trei zile cu media de vârstă pe care o avem, trebuie să aducem ceva în plus”, a spus Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

O altă ținta a clujenilor este belgianul Anas Tahiri mijlocaș care evolueaza în prima ligă olandeză. Până acum, CFR nu a adus vreun înclouitor după plecarea lui Djokovic 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și