Închide meniul

Transfer "galactic" pentru CSA Steaua. Daniel Opriţa a adus un jucător care a purtat banderola Realului. "Modric de România" a şi debutat!

Alexandru Ivan Publicat: 6 februarie 2021, 18:02

Transfer "galactic" pentru CSA Steaua. Daniel Opriţa a adus un jucător care a purtat banderola Realului. "Modric de România" a şi debutat!

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Transfer de top pentru CSA Steaua

  • Transfer de promovare pentru CSA Steaua
  • Jucătorul a fost la Real Madrid

Nicușor Craiu a venit liber de contract la CSA Steaua. El a bifat deja primele minute în echipa lui Daniel Opriță, în amicalul câștigat cu Sporting Roșiori, scor 4-3. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transfer “galactic” la CSA Steaua. Daniel Oprița l-a adus pe Daniel Craiu 

21 de ani are Nicușor Craiu și evoluează ca mijlocaș de creație. El a fost legitimant ultima dată la Ursus Varșovia și s-a aflat în componența celor de la FC Voluntari în sezonul trecut. 

Craiu a emigrat de la o vârstă fragedă în Spania alături de familie și a ajuns la juniorii lui Rayo Vallecano, acolo unde l-au remarcat scouterii lui Real Madrid. Așa a ajuns să fie supranumit "Modric de România".

Reclamă

5 ani a petrecut Nicușor Craiu la echipele de tineret ale galacticilor, unde a ajuns chiar și căpitan. Românul nu a reușit însă să-și fructifice potențialul enorm, iar Real Madrid a renunțat la serviciile sale în 2015. De atunci, cariera lui a cunoscut o pantă descedentă.  

CSA Steaua vrea promovarea în Liga 2

Steaua a jucat sâmbăta o partidă de pregătire cu Sporting Roșiori. Echipa lui Daniel Oprița a condus cu 4-0, însă adversarii au fost aproape de o revenire spectaculoasă. A fost 4-3 la final. Pentru “militari” au marcat Bogdan Chipirliu, Cezar Mihalache de două ori și Bogdan Pacionel.  

Reclamă

Liga 3 se va relua în luna martie. Primul adversar pentru CSA Steaua este chiar marea rivală, FCSB 2.  După 10 etape scurse din sezon, cele două echipe ocupă primele două poziții din fruntea ierarhiei din Liga 3 seria 4. “Militarii” sunt lideri, cu 26 de puncte, la două lungimi în fața rivalilor.  

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua
Liga 2 • 11 apr., 17:37
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea
Liga 1 • 11 apr., 15:13
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui!
Diverse • 10 apr., 12:13
FOTO
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui! Ce reacţie a avut după şocul vieţii
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Liga 1 • 6 apr., 17:47
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua
Fotbal • 4 apr., 13:50
FOTO
Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii: „Vreau să piardă FCSB cu Craiova şi Dinamo să retrogradeze”