Închide meniul

Transfer pentru titlu la CFR Cluj! Dan Petrescu vrea să îl aducă pe Marko Dugandzic în Gruia. Cât plătesc ardelenii pentru fostul golgheter de la FC Botoșani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 ianuarie 2022, 13:16

Transfer pentru titlu la CFR Cluj! Dan Petrescu vrea să îl aducă pe Marko Dugandzic în Gruia. Cât plătesc ardelenii pentru fostul golgheter de la FC Botoșani

Marko Dugandzic, tot mai aproape de CFR Cluj

Profimedia

Dan Petrescu vrea să îl transfere pe Marko Dugandzic

Dan Petrescu vrea să înceapă în forță campania de transferuri. După ce a aflat că George Pușcaș are șanse mari să ajungă la Lecce, în Serie B, ”Bursucul” s-a reorientat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, ardelenii vor să îl transfere pe Marko Dugandzic, fostul golgheter de la FC Botoșani, potrivit championat.com. În vârstă de 27 de ani, atacantul evoluează la Sochi, însă nu este un om de bază. A jucat doar 4 meciuri în acest sezon și a marcat un gol.

Pentru serviciile atacantului, campioana României este dispusă să plătească 500.000 de euro, aceeași sumă pe care a încasat-o FC Botoșani când l-a vândut în Rusia în 2020.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piață a lui Dugandzic este 500.000 de euro.

Dan Petrescu îl vrea și pe Constantin Budescu la CFR Cluj

Constantin Budescu şi-a reziliat contractul cu FCSB, dar nu duce lipsă de oferte. Mijlocaşul de 32 de ani ar putea semna chiar cu liderul Ligii 1, CFR Cluj. „Magicianul” care are o cotă de 1.3 milioane de euro este pe placul lui Dan Petrescu.

Reclamă

La scurt timp după ce a fost convins de Gigi Becali să plece, Budescu a primit veşti excelente. Dan Petrescu şi Marius Şumudică s-ar fi interesat deja de internaţionalul român, anunţă prosport.to.

Budescu are şi o ofertă din Liga 2 care îl tentează. Este aşteptat de „lupii galbeni” să vină la Petrolul pentru a ajuta echipa să promoveze. La Ploieşti şi-a început cariera şi de acolo şi-ar dori să se retragă din fotbal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și