Închide meniul

Transfer salvator pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj își aduce mijlocaș din Eredivisie. Cine este înlocuitorul lui Damjan Djokovic

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 februarie 2021, 20:12

Transfer salvator pentru Edi Iordănescu! CFR Cluj își aduce mijlocaș din Eredivisie. Cine este înlocuitorul lui Damjan Djokovic

AS.ro

Edi Iordănescu vrea transferuri la CFR Cluj

Tahiri va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la CFR Cluj, anunță Pro Sport. Acesta ar urma să ajungă în Gruia în vară, când îi expiră contractul cu Waalwijk. Ca să-l aducă încă din această iarnă, clujenii trebuie să achite 500.000 de euro în schimbul său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj își aduce mijlocaș din Eredivisie 

Anas Tahiri a fost titular la Waalwijk în ultimele doua sezoane de Eredivisie. Acesta poate evolua în rolul de număr opt și face excelent ambele faze de joc, ofensivă cât și defensivă. El ar reprezenta înlocuitorul ideal pentru Damjan Djokovic, plecat la Rizespor.  

Tahiri a jucat la Lierse, în ligile inferioare din Belgia, înainte să ajungă în Olanda. El a strâns 73 de meciuri pentru Waalwijk și a înscris șase goluri. 25 de ani are Tahiri și valorează 550.000 acesta, conform Transfermarkt.  

Edi Iordănescu și-a exprimat în multe rânduri dorința de a aduce jucatori noi la mijlocul terenului. Dacă Dan Petrescu practica un joc care sacrifica impresia estetică pentru rezultat, noul tehnician din Gruia vrea să implementeze o filosofie ofensivă.

Edi Iordănescu: "Încercăm un joc combinativ"

CFR Cluj a câştigat partida cu Chindia din ultima etapă din Liga 1 cu scorul preferat al fostului antrenor al campioanei, Dan Petrescu. Lui Edi Iordănescu nu i-a plăcut jocul şi a anunţat că pregăteşte o adevărată revoluţie.

Reclamă

"Echipa a fost formată după un anumit tipar, cu jucători cu experienţă, dar încercăm un joc mai combinativ. Ne-am văzut în dificultate să facem progresie şi să aducem mingea la finalizare. Nu mai vreau să comentez regula U21. Cred că e mai mult decât forţată. Nu am debutat eu tineri? Am făcut-o natural, uitaţi-vă la istoricul meu. Ar trebui să ajutăm tinerii natural.

De la joc la joc avem multe schimbări, trebuie să stabilizez lucrurile, e un lot cu o vârstă echilibrată. Când joci la trei zile cu media de vârstă pe care o avem, trebuie să aducem ceva în plus",a spus Iordănescu după Chindia – CFR Cluj 0-1.

Edi Iordănescu a fost instalat pe banca tehnică a clujenilor în luna decembrie. El are șapte victorii în primele nouă meciuri de campionat la cârma lui CFR Cluj. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu vrea jucatori noi
  • Primul transfer primit de el la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico”. Echipele de start 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu 19:56 VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari 19:38 VIDEOAlexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa 19:23 Ma Long a avut o revenire colosală de la 0-3 la seturi în finala Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă Vezi toate știrile
Citește și