Închide meniul

Transferul anunţat de CFR Cluj chiar înaintea meciului cu UTA! Uriaşul de 1,95 metri care va betona apărarea campioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 16:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Transferul anunţat de CFR Cluj chiar înaintea meciului cu UTA! Uriaşul de 1,95 metri care va betona apărarea campioanei

SportPictures / Stefan Constantin/Sport Picture via Hepta

CFR Cluj a primit întăriri, după ce lotul a fost lovit de accidentări şi Covid-19

CFR Cluj a pierdut mai mulţi jucători din cauza accidentărilor şi a infectărilor cu Covid-19, iar Dan Petrescu a spus că se teme că nu va avea cu cine să meargă la meciuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a transferat pe Ivica Zunici

Sunt însă şi veşti bune. Antrenorul lui CFR Cluj se va putea baza de acum pe fundaşul central croat Ivica Zunic.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță un nou transfer! Fundașul central Ivica Žunić a semnat cu echipa noastră și s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu. Bun venit la Cluj, Ivica și cât mai multe realizări în tricoul 'alb-vișiniu'!", a fost mesajul transmis pe contul oficial de Facebook. 

Zunic, cotat la 275.000 de euro

Transferul lui Zunic a fost anunţat acum două săptămâni, dar CFR a întâmpinat probleme cu actele jucătorului. Zunic are 32 de ani şi 1,95 metri. El a mai jucat în campionatele din Rusia, Ucraina, Kazahstan şi Azerbaidjan. Ultima dată a evoluat la Gabala şi a fost adus liber de contract.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și