Închide meniul
EXCLUSIV

Transferul lui Bănel Nicoliță la Steaua, o adevărată surpriză pentru jucător! ”M-a sunat MM Stoica, i-am închis telefonul!” Rolul pe care l-a avut Mirel Rădoi

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 aprilie 2022, 12:24

Transferul lui Bănel Nicoliță la Steaua, o adevărată surpriză pentru jucător! ”M-a sunat MM Stoica, i-am închis telefonul!” Rolul pe care l-a avut Mirel Rădoi

Transferul lui Bănel Nicoliță la Steaua s-a făcut și cu implicarea lui Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica

Transferul lui Bănel Nicoliță la Steaua l-a luat prin surprindere pe jucător. Fostul internațional și-a amintit de acele momente într-un interviu pentru AntenaSport, difuzat în emisiunea AS.ro LIVE. Nicoliță a ajuns la Steaua în pauza de iarnă a sezonului 2004-2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliță nu a crezut când l-a sunat Mihai Stoica și i-a închis telefonul. MM a sunat din nou și a fost nevoit să i-l dea pe Mirel Rădoi pentru a crede.

Transferul lui Bănel Nicoliță la Steaua

Nicoliță se plimba prin Brăila, în momentul în care a fost apelat de managerul general de la FCSB.

Mă plimbam prin Brăila și m-a sunat cineva că a văzut la televizor că vrea să te ia Steaua de la Timișoara. Mai stau ce mai stau, mă sună un număr. Era MM Stoica. ”Bună seara, sunt președintele de la Steaua, MM Stoica”. Nu am crezut că e el. Ca nume, ca om, îl știam, îl văzusem la televizor. Nu am crezut, i-am închis telefonul. Mă sună a doua oară.

– Sunt MM Stoica, vrem să te luăm la Steaua.
– Eu sunt stelist de mic, nu pot să cred.
– Vrea și Mirel să vorbească cu tine.

Reclamă

Mi l-a dat și pe Mirel și am vorbit cu el. Sunt momente unice. Nu îmi venea să cred”, a dezvăluit Bănel Nicoliță la AS.ro LIVE.

Bănel Nicoliță, despre prima întâlnire cu Gigi Becali

Nicoliță a dezvăluit cum a decurs și prima întâlnire pe care a avut-o cu Gigi Becali. Tânărul jucător, pe atunci, a fost extrem de emoționat când a dat nas în nas patronul roș-albaștrilor.

Prima întâlnire cu domnul Becali a fost la Marriott. Mi-a zis: ”Sunt Gigi Becali”, tremuram tot. ”Hai, tată, semnează aici!” Nici nu m-am mai uitat pe ce semnez. Am semnat pe cinci ani, nici nu m-am uitat ce scrie pe acolo”, a mai povestit Bănel Nicoliță pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și