Închide meniul

Transferul lui Bogdan Planic, blocat de impresar: "Becali și Rotaru pot să negocieze cât vor"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 mai 2020, 5:05

Transferul lui Bogdan Planic, blocat de impresar: "Becali și Rotaru pot să negocieze cât vor"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Bogdan Planic este dorit de Mihai Rotaru

Oltenii ar putea să îi facă loc dacă îl vând pe Cosic. Becali a anunțat că îl așteaptă pe Rotaru la negocieiri pentru Bogdan Planic. Afacerea ar putea pica din cauza impresarului fundașului sârb. Zvonko Milojkovic a anunțat, încă o dată, că nu face afaceri cu patronul Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali și Rotaru pot să negocieze cât vor, Planic nu va ajunge la Craiova. Am spus de atâtea ori că eu nu fac afaceri cu Rotaru”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru Digisport.

Gigi Becali: ”Dacă Rotaru plătește pentru Planic, atunci i-l dau”

Gigi Becali este dispus să îl lase pe sârb să plece și așteaptă o ofertă de la Mihai Rotaru.

E foarte bine că Rotaru a recunoscut că l-a vrut pe Planic, însă nu a discutat nimic personal cu mine. Vă spun foarte sincer acest lucru.

Dar, dacă el plătește pentru Planic, atunci i-l dau. Însă vreau să vă anunț că Planic nu este liber de contract la vară așa cum crede el. Băiatul mai are contract cu noi încă un an”, a spus Becali, pentru ProSport.

Reclamă

Bogdan Planic, trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Bogdan Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Jucătorul vrea acum să dea în judecată clubul, la fel cum intenționează s-o facă și Adi Popa și Alexandru Stan.

Bogdan Planic ajungea în 2017 la FCSB de la Vojvodina, iar atunci Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, chiar dacă valora 600.000 de euro, conform transfermarkt. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând la 1.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și