Închide meniul

Transferuri în miez de noapte! Dinamo a mai semnat trei jucători. Salarii impresionante oferite de noua conducere a "câinilor"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 5:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Transferuri în miez de noapte! Dinamo a mai semnat trei jucători. Salarii impresionante oferite de noua conducere a "câinilor"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo

Contra se poate considera un antrenor liniştit, în ceea ce priveşte lotul echipei. Spaniolii din conducerea lui Dinamo au mai făcut trei transferuri, după cum anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimii jucători aduşi de Dinamo

  • Jorge Pombo – mijlocaş, 26 de ani
  • Guillermo Fernandez Hierro – atacant, 27 de ani 
  • Tomas Mejias Osoriu – goalkeeper, 31 de ani

Conducerea lui Dinamo a crescut plafonul salarial

Noii conducători de la Dinamo au de gând să crească plafonul salarial până la 25.000 de euro pe lună, de jucător, dacă echipa va ajunge în Europa League.

Osoriu va avea un salariu impresionant, pentru Liga 1, de 20.000 de euro pe lună şi va semna un contract valabil pe 2 ani.

Pombo este un mijlocaş de creaţie şi vine la Dinamo sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului.

Hierra este un atacant cu 4 meciuri în grupele Champions League, pentru Bilbao, şi a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și