Închide meniul

Translatorul Mihai Stoica! Gigi Becali nu ştie engleză şi Meme a fost cel care a negociat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 6:54

Translatorul Mihai Stoica! Gigi Becali nu ştie engleză şi Meme a fost cel care a negociat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma

Hepta

Mihai Stoica a tradus negocierile lui Gigi Becali

"A vorbit și Meme Stoica cu patronul Parmei, eu nu știu engleză. I-a dat numărul patronului de la Parma, el de obicei nu-și dă numărul. I-a explicat lui despre ce este vorba. I-am zis lui Meme că dacă nu-mi dă Parma ce vreau nu are rost să vorbească cu el. Afacerea s-a făcut, dar eu vreau garanție", a spus Becali, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţinea, în 2009, că ştie limba engleză

Becali a "uitat" limba engleză, pe care în 2009 se lăuda că o stăpâneşte. Atunci, Gigi câştiga un loc în Parlamentul European. 

"Limba engleză o știu. E în mine. Într-o lună o mai repet și o știu. Eu nu o vorbesc pentru că nu știu să o articulez. Nu m-oi compara eu acum cu Stolojan. Vedem la Parlamentul European cine e mai puternic, cine e mai deștept, cine e mai bun pentru România", dezvăluia Becali, în 2009. 

Salariu uriaş pentru Dennis Man la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.

"Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

Parma este dispusă să plătească o avere pentru a-l aduce în Serie A pe atacantul de 22 de ani. Gigi Becali a cerut 13 milioane de euro, sumă la care se pot adauga bonusuri în valoare de 2 milioane de euro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și