Închide meniul

Translatorul Mihai Stoica! Gigi Becali nu ştie engleză şi Meme a fost cel care a negociat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 6:54

Translatorul Mihai Stoica! Gigi Becali nu ştie engleză şi Meme a fost cel care a negociat transferul istoric al lui Dennis Man la Parma

Hepta

Mihai Stoica a tradus negocierile lui Gigi Becali

"A vorbit și Meme Stoica cu patronul Parmei, eu nu știu engleză. I-a dat numărul patronului de la Parma, el de obicei nu-și dă numărul. I-a explicat lui despre ce este vorba. I-am zis lui Meme că dacă nu-mi dă Parma ce vreau nu are rost să vorbească cu el. Afacerea s-a făcut, dar eu vreau garanție", a spus Becali, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţinea, în 2009, că ştie limba engleză

Becali a "uitat" limba engleză, pe care în 2009 se lăuda că o stăpâneşte. Atunci, Gigi câştiga un loc în Parlamentul European. 

"Limba engleză o știu. E în mine. Într-o lună o mai repet și o știu. Eu nu o vorbesc pentru că nu știu să o articulez. Nu m-oi compara eu acum cu Stolojan. Vedem la Parlamentul European cine e mai puternic, cine e mai deștept, cine e mai bun pentru România", dezvăluia Becali, în 2009. 

Salariu uriaş pentru Dennis Man la Parma

Italienii au acceptat deja să îi achite un salariu uriaş lui Dennis Man. Dacă mutarea se va realiza, golgheterul Ligii 1 va primi, anual, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro.

"Au acceptat din prima, salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon pentru Man, contract pe cinci ani! Adică 100.000 de euro lunar, până în 2026! În total, 6 milioane de euro net pentru băiat", a declarat Giovanni Becali.

Reclamă

Parma este dispusă să plătească o avere pentru a-l aduce în Serie A pe atacantul de 22 de ani. Gigi Becali a cerut 13 milioane de euro, sumă la care se pot adauga bonusuri în valoare de 2 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și