Închide meniul

Tratamentul teribil la care a fost supus Octavian Popescu la Universitatea Craiova! "Îi veneau convocările de la echipa națională și nu îl lăsau. Îi dădeau 600 de lei salariu"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2021, 10:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Tratamentul teribil la care a fost supus Octavian Popescu la Universitatea Craiova! "Îi veneau convocările de la echipa națională și nu îl lăsau. Îi dădeau 600 de lei salariu"

Hepta

Octavian Popescu a plecat de la Craiova la FCSB

"Când îi oferi lui Octavian Popescu, un jucător foarte bun, cel mai în vogă jucător tânăr în acest moment, 600 de lei, normal că copilul poate voia puțin mai mult. Eu cred că aici a fost un prim pas în care s-a greșit. După aceea, cred că s-a greșit… Eu dacă eram, cred că îl convingeam pe patron să nu greșească adică să plece cu echipa mare în cantonament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru că, dacă pleca cu echipa mare în cantonament, erau la dispoziție două săptămâni de a discuta cu jucătorul, de a-i explica, de a înțelege jucătorul ce înseamnă fotbalul profesionist și greșeala a fost că nu l-a mai luat la echipa mare, după aceea nu l-a mai lăsat nici la echipa a doua. Încă o greșeală: au venit convocări de la loturile naționale, nu l-au lăsat nici acolo. A fost o greșeală din punct de vedere managerial, pentru că trebuie să găsești soluții. Un copil foarte talentat nu îl pedepsești!

Cum l-a pedepsit Craiova pe Octavian Popescu

Îi veneau convocările de la echipa națională și nu îl lăsau… (n.r. De ce îl pedepseau?) Nu știu, eu cred că pentru că nu a vrut să accepte semnarea contractului. Cred că de aici au început toate nemulțumirile clubului. Și apoi ultima greșeală a fost să îl trimită la U19. Acolo se duc jucătorii care nu au o mare perspectivă. 

L-au pedepsit așa, nici la echipa mare, nici la echipa a doua, nici la echipa națională. El nu venise pentru U19 la Craiova! Iencsi a avut un merit, el chiar a avut grijă de el la echipa a doua, se simțea bine copilul. Când îl pedepsești așa, nu e bine. Ăsta trebuie să fie un exemplu și pentru celelalte cluburi din România", a spus Silviu Bogdan, citat de gsp.ro. 

Mihai Rotaru i-a pedepsit pe angajaţii Craiovei

Mihai Rotaru nu i-a iertat pe angajaţii de la Universitatea Craiova din cauza cărora Octavian Popescu nu a semnat cu oltenii. Jucătorul de 18 ani face acum spectacol în tricoul rivalei FCSB, iar Gigi Becali plănuieşte să ia zeci de milioane de euro de pe urma lui.

Reclamă

"A fost vorba despre o greşeală a colegilor mei de la administrativ. Bineînţeles că m-am supărat. Le-am şi interzis să mai discutăm despre asta. Au plătit, au avut penalizare la salariu colegii mei, pe timp de un an au plătit 25%", a spus Rotaru.

Jucătorul care e cotat acum la 350.000 de euro nu a semnat în vara anului trecut un nou contract cu Universitatea. Asta după ce oltenii l-au forţat să semneze noua înţelegere. Altfel, el nu mai prindea echipa.

Astfel, Popescu a ajuns la FCSB liber de contract, astfel că Gigi Becali nu a plătit nimic pentru cel care e comparat acum cu Nicolae Dobrin sau Gică Hagi. Finanţatorul roş-albaştrilor i-a îndeplinit acestuia toate condiţiile financiare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Octavian Popescu a plecat de la Universitatea Craiova la FCSB
  • Gigi Becali e convins că va face o avere de pe urma lui Popescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și