Închide meniul

“Trebuia să se amâne meciul!” Toni Petrea, foc şi pară după Argeş – FCSB 0-0: "A fost o luptă oarbă, aşa cum anticipam!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 ianuarie 2021, 19:04

“Trebuia să se amâne meciul!” Toni Petrea, foc şi pară după Argeş – FCSB 0-0: "A fost o luptă oarbă, aşa cum anticipam!"

Hepta

Toni Petrea, după FC Argeș - FCSB 0-0

Meciul s-a disputat pe un teren înghețat și a fost în pericol să fie chiar amânat. La finalul partidei antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, s-a plâns de condițiile dificle de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Nu s-a putut juca fotbal pe un astfel de teren"

“Așa cum am anticipat, a fost o luptă oarbă la mijlocul terenului, cu mingi lungi. Nu s-a putut juca fotbal pe un astfel de teren. Cred că cea mai bună soluție era amânarea partidei. Nu am avut ce să facem, a trebuit să ne adaptăm.

Îmi felicit jucătorii, s-au luptat și au băgat piciorul la minge. Trebuie să ne concentrăm pentru meciurile următoare. Ăsta e fotbalul, am prins portarul advers într-o zi bună. Este totuși un punct în plus acumulat în clasament și ne va ajuta. 

Adversarii se mobilizează mult mai bine în fața noastră. Suprafața de joc este foarte importantă. Am prins o vreme proastă și nu am putut sa ne facem jocul combinativ si ofensiv", a declarat Toni Petrea după meciul FC Arges – FCSB 0-0.

Toni Petrea cere de urgență un atacant

"Din campionatul intern este destul de greu să aducem ceva în acest moment, mai căutăm (n.r întrebat despre transferul unui atacant). Mai avem timp până la închiderea perioadei de transferuri, poate vom găsi ceva afară, dacă nu aici", a spus Toni Petrea.

Reclamă

FCSB, pas greșit în lupta pentru titlu

FCSB a avut un meci dificil în Trivale. Pe un teren acoperit de zăpadă, elevii lui Toni Petrea au lovit bara de două ori, prin Florinel Coman și Dennis Man. Argeș a ratat și ea câteva ocazii importante, cea mai mare fiind irosită de Mediop în minutul 18. 

FCSB a reușit o singură victorie în ultimele patru deplasări din Liga 1. Echipa lui Gigi Becali poate pierde primul loc in clasament dacă CFR Cluj se va impune în fața Astrei.  

De cealaltă parte, FC Argeș rămâne neînvinsă în 2021 și confirmă parcursul bun din acest an. Piteștenii au urcat pe locul 12 în Liga 1. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și