Închide meniul

„Trebuie să văd că mănâncă iarba aia!” Flavius Stoican îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Dinamo: „Eu decid cine rămâne!”

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 22:43

Reclamă
„Trebuie să văd că mănâncă iarba aia! Flavius Stoican îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Dinamo: „Eu decid cine rămâne!

Încă un transfer făcut de Dinamo

Hepta

Flavius Stoican a anunţat că îi bagă în şedinţă pe Filip, Matei şi Torje. Le va cere să îşi dea sufletul pe teren pentru a salva Dinamo de la retrogradare. Dacă nu vor face asta, vor pleca – a ameninţat Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Stoican îi bagă în şedinţă pe jucătorii de la Dinamo

Trebuie să-i văd pe jucători că dau totul, că-și dau sufletul pe teren, că fotbalul nu l-au uitat. O să am discuții cu ei, acum eu doar mă uit pe o listă, am discuții cu oamenii din club, despre cum s-au comportat. Dacă unul văd că nu e conectat la Dinamo, la revedere.

Cine rămâne la Dinamo, trebuie să văd că mănâncă iarba aia. Eu decid cine rămâne, eu! Mi s-a spus că orice decizie se va lua, eu voi fi cel care va da ok-ul.

Voi vorbi cu Filip, cu Matei, cu Torje, să-i întreb dacă vor să mai joace fotbal. Că fotbalul nu l-au uitat. Până pe 5 ianuarie voi vorbi cu jucătorii. La unii o să renunțăm înainte să-i vedem la teren. Voi lua și meciurile în care ei au jucat”, a anunțat Flavius Stoican la digisport.ro.

Flavius Stoican nu a fost prima variantă la Dinamo

Iuliu Mureșan a negociat cu mai mulți antrenori, însă a fost refuzat. Astfel, singura variantă a rămas Flavius Stoican.

Reclamă

Iuliu Mureșan a dezvăluit că a negociat cu Cristiano Bergodi, Ilie Poenaru și Leo Grozavu, dar toți au refuzat oferta lui Dinamo.

„Au fost și alți antrenori. Unii ne-au refuzat, Bergodi, Poenaru și alții. Cu Grozavu s-a vorbit la un moment dat și nu a vrut să vină. Nu a fost o propunere pentru Adrian Mutu. Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, nu e o atmosferă de fotbal. Toți închiși, nu fac o glumă. Cum se termină antrenamentul pleacă acasă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și