Închide meniul

Turcii îl contrazic pe Gigi Becali! Care ar fi suma reală plătită de Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2021, 17:56 / Actualizat: 25 august 2021, 20:30

Turcii îl contrazic pe Gigi Becali! Care ar fi suma reală plătită de Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Gigi Becali a fost refuzat de Hervin Ongenda

Hepta

  • Turcii îl contrazic pe Gigi Becali
  • Care ar fi suma reală plătită de Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Turcii îl contrazic pe Gigi Becali în privința transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Anunțul a fost făcut de jurnaliștii de la fanatik.tr, care scriu că Galatasaray îi va plăti lui FCSB 3,5 milioane de euro, în trei tranșe anuale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Galatasaray a ajuns la un acord cu fotbalistul profesionist Olimpiu Vasile Moruțan. În consecință, taxa de transfer de 3,5 milioane de euro se plătește la vechiul club al fotbalistului, FCSB.

Plata taxei de transfer va fi efectuată în conformitate cu un plan de plată răspândit pe trei ani. A fost semnat un acord de 5 ani cu fotbalistul, începând din sezonul 2021-2022. Se anunță publicului cu respect”, este comunicatul emis de Galatasaray, potrivit sursei citate.

Reclamă

Moruțan a semnat cu Galatasaray până în 2026. El va avea o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro, potrivit anunțului făcut de Giovanni Becali.

Reclamă

„S-a semnat, oficial va fi mai târziu. Jucătorul a semnat. Totul a fost pus la punct. Cât câștigă jucătorul nu vă pot spune că e confidențial.

Totul e făcut. A semnat pe cinci ani, asta vă pot spune. Are clauză de 25 de milioane de euro”, a spus impresarul, potrivit digisport.ro

Gigi Becali: „Iau 5,7 milioane pentru Moruțan”

Anunțul făcut de jurnaliștii turci vine la numai câteva zile după ce Gigi Becali a dat asigurări că va încasa până la 5,7 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan.

Reclamă 4 / 0/3

A intrat în impas pentru că voiau 5 milioane. S-a ajuns la 5,7 milioane, le-am pus niște condiții clare, ca să iau banii 100%. În 5 ani, să joace 15 meciuri. Să intre, să joace sau calificare în Champions League sau Europa League. Ei au spus că ei dau doar cinci milioane, le-am spus la revedere.

De ce au trimis negociatorul dacă nu sunt de acord? Azi am vorbit de dimineață, au zis că e greșeala lor, și au acceptat 5,7 milioane. Au trimis contractul așa cum am cerut noi, cu 5,7 milioane și cu asta basta! Ei vor calificările de la anul, eu am zis din anul ăsta.

Dacă se califică, să plătească ce trebuie să plătească. Aseară picase. Era anunțat 100%. Aveam cinci milioane sigur de la Copenhaga. Au revenit, 5,7 milioane bani siguri. Nu mai stă nimic, doar jucătorul”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie
Antena Sport Update • 19 feb., 16:55
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 februarie 2024
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”