Închide meniul

U Cluj – CSA Steaua 1-0. Clujenii merg în Haită către promovare! „Militarii” rămân pe loc de baraj. Cum arată clasamentul în Liga 2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2022, 21:25

U Cluj – CSA Steaua 1-0. Clujenii merg în Haită către promovare! „Militarii rămân pe loc de baraj. Cum arată clasamentul în Liga 2

U Cluj - CSA Steaua 1-0

Hepta

Formaţia Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A marcat Haită, în minutul 10.

În aceeaşi etapă, Concordia Chiajna a învins cu 1-0 Unirea Slobozia şi Petrolul a remizat cu Hermannstadt, scor 0-0, partide disputate miercuri.

Clasament: 1. Petrolul – 51 de puncte, 2. Hermannstadt – 48, 3. Universitatea Cluj – 47, 4. CSA Steaua – 41, 5. Concordia – 40, 6. Unirea Slobozia – 34

U Cluj – CSA Steaua 1-0

Min 90: Final de meci! U Cluj a câștigat cu 1-0.

Reclamă

Min 45. Pauză! Scorul este 1-0.

Min 10. GOOOOL U Cluj! Florian Haită deschide scorul în derby-ul cu CSA Steaua, cu un şut din prima, din afara careului. Mingea a trecut printr-o „pădure” de picioare, iar apărarea „roş-albaştrilor” a fost complet surprinsă.

Min 1: A început derby-ul de la Cluj!

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

U Cluj şi CSA Steaua se întâlnesc astăzi în derby-ul rundei cu numărul 3 din play-off-ul Ligii a 2-a. Cele două echipe vor fi susţinute puternic de fani în duelul de pe Cluj Arena.

U Cluj – CSA Steaua, derby de „gradul 0” în Ardeal! Ultraşii de la Peluza Sud au făcut show în centrul oraşului

Aproximativ 500 de fani ai „roş-albaştrilor” au făcut deplasarea la Cluj, cu un avion charter. Asta în timp ce echipa pregătită de Daniel Opriţa a mers cu autocarul în Ardeal.

Ultraşii stelişti, de la Peluza Sud, au făcut spectacol în centrul oraşului, cu câteva ore înaintea partidei cu U Cluj. Se anunţă un duel încins al galeriilor, ţinând cont că fanii „şepcilor roşii” sunt înfrăţiţi cu cei ai lui Dinamo, marea rivală a „roş-albaştrilor”.

Reclamă

Înaintea derby-ului din această seară, U Cluj se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii a 2-a, la 3 puncte peste CSA Steaua.

Cea mai mare dorință a lui Marius Lăcătuș de ziua lui

Marius Lăcătuş a împlinit marți 58 de ani. De ziua lui, „Fiara” își dorește ca CSA Steaua să promoveze în Liga 1. Lăcătuș se așteaptă ca „militarii” să aibă rezultate imediate în primul eșalon.

Lăcătuș și-ar dori ca anul viitor, când el va împlini 59 de ani, CSA Steaua să fie în Liga 1. La 60 de ani, „Fiara” vrea deja să-i vadă pe „militari” în play-off.

„Îmi doresc să fie în prima ligă la 59. Poate la 60 de ani sărbătorim un eveniment plăcut împreună. Poate un play-off sau o finală a Cupei României”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit digisport.ro.

CSA Steaua este în prezent în play-off din Liga 2, dar nu are drept de promovare din cauza formei de organizare. Ca să ajungă pe cea mai înaltă scenă a fotbalului românesc, „militarii” trebuie să-și schimbe forma de organizare.

Echipa de fotbal din Liga 2 antrenată de Daniel Oprița aparține Clubului Sportiv al Armatei, „Steaua”, deținut de Ministerul Apărării Naționale.

Recomandări
  • U Cluj – CSA Steaua 1-0
  • Ultraşii „roş-albaştri” au făcut show în centrul Clujului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și